A Batwoman showrunnere megígérte, hogy nem írják ki Kate Kane-t a második évadban

De akkor ki játssza majd a főszereplőt, Kate Kane-t a második évadban, és miért távozott Ruby Rose?

Megnyugodhatnak a rajongók

A világjárvány okozta kényszerű forgatási stop után lassan éledezik a filmipar. A Mission Impossible 7. részének újrainduló munkálatairól és a Jóbarátok speciális részének forgatásáról már beszámoltunk. Most pedig a Batwoman háza tájáról kaptunk híreket. A sorozat felelőse, Caroline Dries megnyugtatta a rajongókat, hogy bár a címszereplőt alakító Ruby Rose elhagyta a produkciót, nincs tervben Kate Kane karakterének kiírása a sorozatból.

batwoman kate kane uj foszereplo
Ruby Rose / Fotó: Katie Yu

„Leszbikusként és úgy is, mint aki másfél évtizedet dolgozott íróként nagyon is tisztában vagyok a „temessük el a melegeket” filmes fordulattal, de nem kívánok ebben részt venni. Ezért sorozatfelelősként fontosnak tartom, hogy helyre tegyem Kate Kane karakterét és az új főszereplő kiválasztását illető téves értesüléseket”

– írta Dries a Twitteren.

Batwoman (The CW) Premiere Trailer HD – Ruby Rose superhero series

Armed with a passion for social justice and a flair for speaking her mind, Kate Kane soars onto the streets of Gotham as Batwoman, an out lesbian and highly …

„A közönséghez hasonlóan én is nagyon szeretem Kate Kane figuráját – igazából miatta vállaltam el a sorozatot. Sosem írnánk ki őt, hanem éppen az eltűnése lesz a második évad egyik rejtélye. Nem szeretnék szpoilerezni, de üzenem a rajongóknak, hogy az LGBTQ+ közösség bevonása a Batwoman egyik alapvetése, amitől semmiképp nem kívánunk eltérni”

– nyugtatta a kedélyeket a showrunner.

Már keresik Ruby Rose utódját

A Variety szerint olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy kiírják Kane-t, mivel a sorozat már keresi az új főszereplőt. A múlt héten kiszivárgott szereplőválogatási felhívás szerint az új szereplőt Ryan Wildernek fogják hívni. Az értesülések szerint egy színesbőrű LGBTQ+ színésznő kaphatja meg a szerepet.

No Title

No Description

A Variety korábban azt írta, hogy Rose azért hagyta ott a sorozatot, mert nagyon megterhelő volt számára a főszerep alakítása. A hirtelen történt szakítás miatt különösen élénk találgatások indultak el a távozás okáról. Úgy vélték, hogy köze lehet ahhoz, hogy Rose a közelmúltban porckorongsérv műtéten esett át, ám egy, a helyzetet jól ismerő forrás szerint a színésznő döntésének nincs köze az egészségügyi állapotához.

Először mutat be meleg főszereplőt a Pixar – Érkezik az Out

Az animációs filmek között is egyre több tematizálja a homoszexualitást, ilyen volt az Arthur című mesesorozat is. Azonban a Pixar animációs stúdió főszereplője soha nem volt még meleg – ezidáig. Az Out című rövidfilmben történelmet ír a stúdió, írja a . Az Out animációs rövidfilm a Disney+ streamingplatformon jelenik meg.

Egy évvel korábban Rose-nak szintén emlékezetes kórházi kalandja volt: a budapesti forgatás során egy füldugó szorult a fülébe, amit az Uzsoki kórházban távolítottak el. A hollywoodi sztár akkor a közösségi oldalán tudósított a borzasztó kórházi állapotokról, majd adománygyűjtésbe fogott.

https://www.instagram.com/p/B3diEE0n0ys/

Rose nyíltan beszélt a múltbeli mentális egészségi problémáiról is. Tavaly októberben írta meg az Instagramon, hogy egész életében pszichés problémákkal küzdött. Még azt is elmondta, hogy több alkalommal kísérelt meg öngyilkosságot és került kórházba.

Ruby Rose majdnem lebénult a Batwoman forgatása közben

Most azonban egy másik balesetről ír Ruby Rose az Instagram-oldalán, írja a brit . A Batwoman forgatása közben sérültek a csigolyái, és a gerincprobléma, illetve krónikus fájdalom miatt azonnali beavatkozásra volt szükség. – írta az Instagramján. https://www.instagram.com/tv/B25wG_PJlno/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix A csigolyákkal egy kaszkadőr jelenet után volt probléma, és a színésznő a karjait sem érezte.

A Batwoman második évadát januárban hagyták jóvá. A sorozat főszereplője Kane, Bruce Wayne unokatestvére, egy felvállaltan leszbikus karakter, aki macskanő jelmezben védelmezi Gotham városát.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból