Baukó Éva a Balaton Soundon járt, és vegyes élményeket szerzett.

Baukó Éva utoljára öt évvel ezelőtt járt a Balaton Soundon, és nyilatkozata szerint meglepődött, mennyit változott a fesztivál. “Este nyolcig gyakorlatilag szinte semmi nem történt, és valóban sokkal kisebb is lett, mint volt. A zene pedig, nos, az nekem egy kicsit túl kemény, de ez ugye ízlés dolga” – idézte az élménybeszámolóját a 24.hu.

Kár lenne tagadni, én és a barátnőm is nagy figyelmet kaptunk, ami jól esett. Sokan jöttek oda hozzám egy-egy szelfiért, és egy csomóan beszélgettek is velem, ami után bevallották, hogy megváltozott rólam a véleményük, pozitív irányba.

A volt valóságshow-hős tíz éve nem fogyaszt alkoholt, és örömmel látta, hogy a fiatalabb generációból sokan csak sörrel, vagy akár üdítővel vagy ásványvízzel bulizott, akárcsak ő. “Viszont az kissé elszomorított, hogy a 30-as, 40-es korosztály úgy be volt állva, mint a gerely” – tette hozzá.

Nem ítélkezem, hiszen nekem alkoholgondjaim voltak, de rossz volt látni, hogy mennyien nem tudtak továbblépni, és hány embernek jelenti azt a bulizás, hogy a világáról nem tud

– magyarázta. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet