Az újranyiló hazai mozik egyik első magyar premierfilmje lesz a Becsúszó szerelem című romantikus vígjáték, amelyet országszerte május 27-től vetítenek a multiplex mozik és az art mozik egyaránt.

Illegális örökbefogadás elvakult focidrukkerekkel

A Becsúszó szerelem a focidrukkerek lelkes, de ellentmondásos világát mutatja be közelebbről, és egy számtalan lehetetlen helyzetet okozó, illegális örökbefogadás fordulatait meséli el – olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

A történet szerint Gyula (Ötvös András), az elkötelezett focidrukker és felesége, Mariann (Stefanovics Angéla) gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel (Gombó Viola Lotti), hogy hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. Ezzel mindannyiuk életét fenekestül felforgatja: Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le elvakult focirajongó barátai előtt. A magánélete pedig újabb és újabb fordulatokat vesz: Ámor nyilai a legváratlanabb helyről találnak a szívébe, humoros helyzetek és erkölcsi dilemmák sora elé állítva őt.

Becsuszo Szerelem Nagy Viktor Oszkar Otvos Andras
A Becsúszó szerelem november óta várja a premiert. / Fotó: CampFilm

A romantikus vígjátékot Nagy Viktor Oszkár rendezte, akiről utoljára a XI. Bujtor István Filmfesztivál idején hallhattunk. A balatonszemesi díjátadón Tündérország – Ferenc útja című alkotásáért dokumentumfilmes rendezői díjjal illették.

A Becsúszó szerelem forgatókönyve a rendező és Bárány Márton munkája, az operatőri feladatokat pedig Kürti István kapta. A film főszerepében Ötvös Andrást és Gombó Viola Lottit láthatjuk, de a képernyőn feltűnik majd Stefanovics Angéla és Thuróczy Szabolcs is.

A Becsúszó szerelem már november óta készen várja a közönséget

A film tavaly november óta várta rajtra készen a premiert – idézi a közlemény Nagy Viktor Oszkár rendezőt. Mint mondta, azért időzítették már májusra a bemutatót, hogy felhőtlen szórakozást ígérő hazai alkotással csábítsák be újra a nézőket a mozikba, hogy új filmmel lehessen ismét élvezni a nagyvászon adta élményeket, akár barátokkal, családdal közösen az egészségügyi szabályok, előírások betartása mellett.

BECSÚSZÓ SZERELEM - Előzetes #2

A BECSÚSZÓ SZERELEM november 19-től a mozikban! Gyula, az elkötelezett fociultra és felesége, Mariann gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi medd...

Magyarországon a mozik a négymilliomodik beoltott után nyithatnak újra ezen a hétvégén. A színházakhoz, cirkuszokhoz, állatkertekhez és edzőtermekhez hasonlóan csak védettségi igazolvánnyal lehet a szolgáltatásokat igénybe venni. Nagy Viktor Oszkár filmje tehát az első magyar film lehet, mely az újranyitás után műsorra kerül.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk