Követem Sztárok Bérczesi Róbert, a hiperkarma frontembere nem volt koncertképes állapotban

Bérczesi Róbert, a hiperkarma frontembere nem volt koncertképes állapotban

Promóció

Bérczesi Róbert, a hiperkarma zenekar frontembere Badacsonytomajon koncertezett, ám nem úgy sikerült, ahogy arra a rajongók számítottak.

Egyórás késéssel kezdődött a koncert

Promóció
- Advertisement -

Augusztus 6-án Badacsonytomajon, a Friss teraszon koncertezett a hiperkarma frontembere, Bérczesi Róbert. Azonban a Veol beszámolója szerint elég hamar félbeszakadt az est.

A hírportál azt írja, a Kultkikötő-programok keretein belül megrendezett koncertre Bérczesi a személyes hangvételű Én meg az Ének című előadást hozta el az emblematikus BlaBla-, Biorobot– és hiperkarma-dalok mellett, a magyar alternatív és popzene egykori nagy slágereivel.

Bérczesi Róbert, a hiperkarma frontembere / Fotó: Rácz Tamás

Aznap este azonban nem alakultak túl jól a dolgok: a Veol azt írja, hogy az egyébként is egyórás késéssel induló koncert négy szám után véget ért, a dalszerző-énekes ugyanis nem volt koncertképes állapotban.

A másnapi koncert is elmaradt

A szervezők ezt követően értesítették a közönséget, hogyan tudják visszaváltani a jegyeiket. A portál szerint a látogatók megértőek voltak és nem háborodtak fel a szituáción.

A történtek után a Kultkikötő a honlapján tájékoztatta az érdeklődőket, hogy a másnapra, azaz augusztus 7-ére tervezett Balatonfenyvesi koncert betegség miatt elmarad.

A zenekar 2007-ben és 2011-ben is “pihenőre” vonult Bérczesi drogfüggősége miatt. Azonban 2014-től végleg leszámolt a kábítószerekkel, ezt a vele készült interjúnkban is elmondta. Újra a sikerek útjára állt, olyannyira, hogy tavaly elnyerte az Artisjus az év szövegírója díjat, szintén abban az évben érettségi tétel is lettek a dalszövegei. Azonban a sikerek mellett jutott 2019-ben szomorúságból is, ugyanis a hiperkarma menedzsere, Medgyesi Ferenc tragikusan fiatalon elhunyt.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3