Bereczki Zoltán súlyos gégegyulladással küzdött az utóbbi hónapokban, és egy ponton annak a veszélye is fennállt, hogy fel kell hagynia a karrierjével.

Ahogy mi is írtunk rólaBereczki Zoltánnak betegsége miatt le kellett mondania a decemberi koncertjeit. A színész-énekes most a Mokkában számolt be róla, hogy hogy van, írja168.

Nagyon megijedtek a nézők, a rajongóim, hogy mi lesz

– mesélte. A riadalmat leginkább az okozta, hogy a decemberre tervezett előadását a MOM-ban áprilisra halasztották. A négyhónapos csúszásnak azonban nem egészen a betegség volt az oka, hanem az, hogy a MOM három hónapra bezár. 

Bereczki bevallása szerint soha életében nem volt még ennyire beteg. Először javulni látszott az állapota, de miután ezen felbátorodva lenyomott két koncertet két egymás utáni napon, teljesen elment a hangja. Nemcsak beszélni nem tudott, de a nyelés is olyan fájdalmakat okozott neki, hogy nem tudott aludni sem.

Ez az éjszaka volt az, amikor azt gondoltam, hogy lehet, hogy itt át kell gondolni, hogy mit fogok csinálni hang nélkül. Hogy tanítani fogok? Rendezni fogok? Mi lehet az, ami...? Vagy egy teljesen civil foglalkozás?

– emlékezett vissza. Végül a sokadik orvosi kezelés után érkezett a megnyugtató hír, a gégegyulladás maradandó problémák nélkül fog meggyógyulni. Bereczki mostanra már jól van, és újra visszatérhet a színpadra.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet