Bereczki Zoltán visszaadta az összes szerepét a Centrál Színházban, mert a színpadon kívüli szerepére, az apaságra szeretne koncentrálni.

Bereczki Zoltán főállású apukaként folytatja az életét 19 hónapos kislánya mellett, csak a saját darabját fogja továbbra is játszani a Játékszínben, írjaBlikk.

A lányom tizenkilenc hónapos, most főleg apuka vagyok, ez a hivatásom. A feleségem, Vica visszatért a Radnóti Színházba, én vagyok a gyerekkel otthon.

“A volt feleségem (Szinetár Dóra – A szerk.) otthon volt anno, három évig szoptatta a gyermekünket, aztán elindultunk, volt bébiszitter” – mondta a színész. Úgy érzi, az elmúlt tizenöt évben rengeteget változott, és már más a fontossági sorrend, ezért hozta meg ezt a nehéz döntést.

Azért adtam vissza a szerepeimet, mert apuka akartam lenni, és félig ezt nem lehet csinálni. Nagyon vágytam arra, hogy ezt most, ebben a körben, jól csináljam. De most sem tudhatom, jól csinálom-e...

– tette hozzá, majd elszorult a torka. “Nem tudtam, hogy ezen meg tudok hatódni, de úgy látszik, igen” – mondta könnyes szemmel.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet