Dr. Droppa Lászlóné pszichológus elmondta, milyen hatással lesz Berki Krisztián halála lányaira.

Dr. Droppa Lászlóné elárulta, mit gondol pszichológusként arról, hogy Berki Krisztián halála milyen hatást fog gyakorolni a nyolcéves Berki Natasára és a nyolchónapos Berki Emmára, írja168. Mindkettő lányt az édesanyja neveli tovább, tehát Natasa Hódi Pamelával, Emma pedig Berki Mazsival fog élni.

Bonyolítja helyzetüket, hogy féltestvérek, de a mindennapjaikat külön élik. Egy közös pont azonban mindenképpen lesz a lányok életében, mégpedig édesapjuk hiánya, és ezzel egész életükben együtt kell élniük.

„Lánygyermekekről van szó, akiknek az édesapa a férfiminta, és a vele való viszony egészen különleges, jellemformáló és egész életükre meghatározó. Eligazodást nyújthat a férfiakhoz való viszonyban majd a későbbi párválasztás folyamatában is. Nati 8 éves korára szerencsére már megélt egy fejlődési szakaszt, amelyben szeretetteljes kapcsolata volt édesapjával, és vannak együtt töltött élményei, amelyeket bármikor felidézhet.”

Sajnos a pici Emmának ilyen emlékek még nem vésődtek be oly mértékben, hogy spontán felidézhetők legyenek. Ehhez neki majd segítségre lesz szüksége, és ebben legjobban Nati tud majd segíteni neki

– mondta a pszichológus.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet