Berki Mazsinak még sok idő lesz feldolgozni a férje elvesztését.

Szinte mindenkit ledöbbentett a hír, amikor bejelentették, hogy Berki Krisztián mindössze 41 évesen elhunyt. Mint megírtuk, nem csak a magyar nyilvánosságot, de a kínaiakat is.

Budapesti Rendőrfőkapitányság rögtön közölte, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel, aztán később lelepleződött, hogy a magyar híresség halálát hirtelen szívmegállás okozta.

A boncolást már elvégezték rajta, de a toxikológiai vizsgálat eredménye még várni kell.

Berki lánya ott volt édesapjával a 9. kerületi lakásban, és ő talált rá a holtestére a reggeli ébredés után. Az édesanyját, Hódi Pamelát, és Berki Mazsit is próbálta hívni, de ők nem vették fel, végül Krisztián pszichológusa hívta ki a mentőket. Ekkor természetesen a celeb életét már nem lehetett megmenteni.

Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi csak annyit írt a múltkor, hogy amint készen áll, akkor jelentkezni fog. Addig mindenkit arra kért, hogy tartsák tiszteletben a gyászukat.
Nem olyan rég le is lepleződött a nagy titok, hogy Mazsi elmenekült mindenki elől, mert csak így fogja tudni feldolgozni a férje elvesztését.

„Még nem tudja túltenni magát a tragédián. A családján kívül gyakorlatilag nem áll szóba senkivel, érthető, hogy ott talál igazi vigaszt” – mesélte a Blikknek a család egyik ismerőse, aki megerősítette, hogy Mazsi Kecskeméten van.

Közben az édesanyja is megszólalt, aki azt szeretné, ha Berki Krisztiánt Tatabányán temetnék el, de azt is meg fogja érteni, ha Mazsi a fővárosban helyezné végső nyugalomra.
A celeb özvegyének valószínűleg elég hosszú idő lesz, mire fel tudja dolgozni Krisztián elvesztését. Most tényleg szüksége van a szülei segítségére, mivel egyedül maradt az újszülött babával, akire szintén figyelni kell.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet