Berki Krisztiánék egyik volt szomszédja azt állítja, a médiaszemélyiség többször is bántalmazta Mazsit.

Miután néhány szomszéd azt nyilatkozta, hogy Berki Mazsi gyakran ordibált férjével, és nem sokkal a halála előtt rendőrt is hívott rá, most egy olyan vallomás jutott el a sajtóhoz, miszerint valójában Berki Krisztián volt erőszakos feleségével, írja168.

„Az elején, amikor idejöttek, Mazsinak még nagy hasa volt, boldogan várta a baba megszületését. A költözésük jó hangulatban telt, de nagyon hamar elkezdődtek a gondok…” – mondta egy a neve elhallgatását kérő szomszéd, hozzátéve, “ősszel egyre többször hallottunk veszekedést, – bár nem szerettük volna hallani – és Mazsit kétségbeesettnek láttuk”.

Később aztán megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást...

– állította, majd elmondta, nem mertek beleavatkozni a történtekbe, hiszen az özvegy nem kért tőlük segítséget. Azt mondta a tavalyi karácsony sem alakult jól, mivel Berki ismét agresszívan ért haza, és “látszott rajta, hogy a sok – vélhetően az edzéshez használt szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy”.

Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító. A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is.

“Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült Mazsi, de akkor sem hívott rendőrt… Kint a teraszon vigasztalhatatlanul csak sírt és sírt” – tette hozzá.

Bors felkereste Mazsi családját, és kiderült, ők tudtak a bántalmazásról. Az özvegy állítólag egy barátjának árulta el, illetve édesanyja egyszer szemtanúja volt az erőszaknak. A rokon szerint az elhunyt médiaszemélyiség tavaly ősszel kezdett kifordulni magából, januártól pedig rengeteget ivott, valamint anyagilag sem nyújtott segítséget a feleségének, ezért sokat veszekedtek a pénzen. 

A családi történetek családi történetek maradnak, nem szeretnék romokat átadni a lányomnak. Ez már nem tartozik a nagy nyilvánosságra

– nyilatkozta Berki Mazsi.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet