A szomszédok bevallása szerint rengeteget veszekedett a házaspár Berki Krisztián utolsó napjaiban.

Kiderült, hogy Berki Mazsi rendőrt hívott férjére a halála előtti estén, és Berki Krisztián utolsó napjaiban rengetegszer durván veszekedtek, írja168.

Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból

– mesélte egy szomszéd, hozzátéve, hogy “Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől”. Bevallása szerint két nappal Berki Krisztián halála előtt Mazsi börtönnel fenyegette férjét, és végül a rendőröket is kihívta. Az özvegy azonban hónapok óta azt állítja, hogy ő az utolsó pillanatokig a férje mellett volt.

Az utolsó hetekben biztosan nem. Borzalmasan viselkedett mások szeme láttára, ez véleményem szerint minden embert és minden férfit megviselne.

Egy másik szomszéd hasonló tapasztalatokról számolt be. “Mazsi egyszer sem moderálta magát, magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit. Nem zavarta, hogy az egész ház zeng.” 

A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya is megerősítette, hogy aznap egy nő riasztotta őket a helyszínre. 

Egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez.

“A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg” – közölte a rendőrség. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet