Egy nő számára biztosan ismerős a helyzet, hogy amikor egyenes a haja, akkor hullámosra vágyik, amikor pedig hullámos, akkor mindenképpen egyenesítené. Mindemellett pedig alkalmakkor mindenki szereti egy picit másképp viselni a hajkoronáját, egy kis változatosságot csempészve a megjelenésébe. Minderre lehetősége is van a mai modern eszközök, mint a fésű, a hajcsavaró vagy a hajformázó egyes készülékeinek segítségével. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően egy-egy átalakulásnál nem szükséges egyből hívni a fodrászt és időpontot foglalni, hanem akár Ön is képes lehet saját otthonában elkészíteni a tökéletes hajkoronát.

Mit kell figyelembe vennie hajformázó választása előtt?

Amennyi időt tölt a hajkoronája megformázásával, elsődleges szempontnak kell lennie a tartósságnak. Így érdemes olyan készüléket választania, amely garantálni tudja azt. Mindenekelőtt érdemes feltérképeznie a haj típusát, hiszen nem mindegy, hogy vékony vagy vastag szálú, rövid, félhosszú vagy hosszú hajkoronáról van szó.

A BestMarktnál kapható hajformázó fésű esetében például minél rövidebb a haj, annál kisebb átmérőjű eszközt szükséges vásárolnia. Amennyiben meghatározta a hajtípusát, utána a hajformázó fésű vagy egyéb eszköz bevonatát szükséges behatárolnia.

A teflonbevonattal rendelkező hajformázó eszközök a konyhai teflonhoz hasonlítanak, és azonos elven működve megakadályozzák a hajápolók és egyéb kozmetikai szerek letapadását. Így sem a fésű, sem a haj nem lesz ragacsos. A kerámiabevonat is nagy népszerűségnek örvend, hiszen használata alkalmával képes egyenletesen eloszlatni a hőt. Így nem károsítja a haj szerkezetét. Manapság már megvásárolhatók azok a hajformázók, amelyek külön gyémántbevonattal is rendelkeznek, így kifejezetten hosszú élettartamnak örvendenek.
A titánbevonat hőálló, valamint hőtartó képességéről híres, amelynek köszönhetően tapadásmentes hajformázást biztosít. A teflonszálas kivitel a teflon összes előnyös tulajdonságát magában hordozza mindazon felül, hogy tűri a magas hőmérsékletet is. A turmalin képes selymessé és fényessé varázsolni a hajat, végül az ionizáló tulajdonsága miatt a haj nem fog elektromossággal feltöltődni. Mindezt érdemes szintén hajtípus alapján megválasztani.

Legnépszerűbb hajformázók, fésűk és hajcsavarók

Manapság már nem csak hajvasalókkal tudja kiegyenesíteni a haját, de vannak olyan hajsimító kefék, amelyek a legegyszerűbb fésű elvén működnek, és képesek pár fésülést követően kiegyenesíteni a hajat. Kifejezetten hasznos lehet, amikor szorítja az idő és egy gyors, de mégis hatékony megoldásra vágyik. Ugyanígy vannak eszközök, amelyek a haj göndörítésére vagy hullámosítására hivatottak, és amelyekkel elképesztő, valamint tartós eredmény elérésére képes. Ilyenek a meleg levegős hajformázók is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.