Egy nő számára biztosan ismerős a helyzet, hogy amikor egyenes a haja, akkor hullámosra vágyik, amikor pedig hullámos, akkor mindenképpen egyenesítené. Mindemellett pedig alkalmakkor mindenki szereti egy picit másképp viselni a hajkoronáját, egy kis változatosságot csempészve a megjelenésébe. Minderre lehetősége is van a mai modern eszközök, mint a fésű, a hajcsavaró vagy a hajformázó egyes készülékeinek segítségével. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően egy-egy átalakulásnál nem szükséges egyből hívni a fodrászt és időpontot foglalni, hanem akár Ön is képes lehet saját otthonában elkészíteni a tökéletes hajkoronát.

Mit kell figyelembe vennie hajformázó választása előtt?

Amennyi időt tölt a hajkoronája megformázásával, elsődleges szempontnak kell lennie a tartósságnak. Így érdemes olyan készüléket választania, amely garantálni tudja azt. Mindenekelőtt érdemes feltérképeznie a haj típusát, hiszen nem mindegy, hogy vékony vagy vastag szálú, rövid, félhosszú vagy hosszú hajkoronáról van szó.

A BestMarktnál kapható hajformázó fésű esetében például minél rövidebb a haj, annál kisebb átmérőjű eszközt szükséges vásárolnia. Amennyiben meghatározta a hajtípusát, utána a hajformázó fésű vagy egyéb eszköz bevonatát szükséges behatárolnia.

A teflonbevonattal rendelkező hajformázó eszközök a konyhai teflonhoz hasonlítanak, és azonos elven működve megakadályozzák a hajápolók és egyéb kozmetikai szerek letapadását. Így sem a fésű, sem a haj nem lesz ragacsos. A kerámiabevonat is nagy népszerűségnek örvend, hiszen használata alkalmával képes egyenletesen eloszlatni a hőt. Így nem károsítja a haj szerkezetét. Manapság már megvásárolhatók azok a hajformázók, amelyek külön gyémántbevonattal is rendelkeznek, így kifejezetten hosszú élettartamnak örvendenek.
A titánbevonat hőálló, valamint hőtartó képességéről híres, amelynek köszönhetően tapadásmentes hajformázást biztosít. A teflonszálas kivitel a teflon összes előnyös tulajdonságát magában hordozza mindazon felül, hogy tűri a magas hőmérsékletet is. A turmalin képes selymessé és fényessé varázsolni a hajat, végül az ionizáló tulajdonsága miatt a haj nem fog elektromossággal feltöltődni. Mindezt érdemes szintén hajtípus alapján megválasztani.

Legnépszerűbb hajformázók, fésűk és hajcsavarók

Manapság már nem csak hajvasalókkal tudja kiegyenesíteni a haját, de vannak olyan hajsimító kefék, amelyek a legegyszerűbb fésű elvén működnek, és képesek pár fésülést követően kiegyenesíteni a hajat. Kifejezetten hasznos lehet, amikor szorítja az idő és egy gyors, de mégis hatékony megoldásra vágyik. Ugyanígy vannak eszközök, amelyek a haj göndörítésére vagy hullámosítására hivatottak, és amelyekkel elképesztő, valamint tartós eredmény elérésére képes. Ilyenek a meleg levegős hajformázók is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!