Beyoncé a Black Is King bemutatója után családi hajókázáson lazított

Beyoncé, Jay-Z és a három gyermekük a népszerű New York-i üdülőhely közelében béreltek ki egy jachtot.

Ritka pillanatok

A HollywoodLife kiszúrta, merre lazult a hét elején korunk egyik legnagyobb popsztárja, a Királynő és családja. A lap lencsevégre kapta, amint Beyoncé és családja, azaz férje, Jay-Z, gyermekeik, a már nyolcévesen BET-díjas Blue Ivy és az ikrek, a hároméves Rumi és Sir Hamptons környékén hajókiránduláson vettek részt. Ennyi gyerek mellett jelen volt még a nagymama, Beyoncé édesanyja, Tina is.

Beyonce Csalad Hajokazas
Beyoncé És Az Egyik Kicsi / Fotó: Ciao Pix / Backgrid

A sztárpár ritkán mutatkozik ikergyermekeikkel a nyilvánosság előtt, ezért különösen értékesnek számít a fotó és a hír. A New York közeli népszerű üdülőhelyen, a Lond Island-i Hamptons Bays-ből futott ki a hajójuk augusztus 10-én.

Hallgasd meg Beyoncé új dalát, amely Az oroszlánkirályhoz készült

Az énekesnő hangján szólal meg, illetve énekel, Nala, Az oroszlánkirály egyik digitális szereplője. A dal a valódi erő érzéséről szól és egy modern fordulatot hoz a film zenei anyagához. „Minden dal azért íródott, hogy a film történetére reflektáljon, amely lehetőséget ad a hallgatónak, saját képzelete kibontakoztatására, miközben hallgatja az új változatot” – mondta Beyoncé.

A 23 Grammy-díjat begyűjtő énekesnő kontyba fogta össze a haját, és ezúttal nem új kedvenc tervezőjének márkáját, hanem egy hosszú fehér ruhát válaszott az alkalomra. Az arca kisimultnak tűnt a fotók alapján, amint a telefonjába mélyedt. További felvételeken azt láthatjuk, amint a kicsik közül Rumit ringatja a hajú hátuljában. A kislány ujjatlan ruhát viselt, és egy csőrös gyerekpoharat szorongatott, miközben természetes afrofrizurás Sir a közelükben üldögélt.

Eközben Blue Ivy, a nagylány, a társaság két másik tagjával foglalt helyet. A haját praktikusan hosszú copfba fonták, batikolt ruhát és Adidas-kabát volt rajta, ami nem véletlen, hiszen Beyoncé szabadidős ruházati cége hamarosan a népszerű sportmárkával áll össze egy közös projekt erejéig.

Jamming to “Black Parade” dancing from joy of family and a feeling of gratitude and love of God , Family and life on The Water! Best feeling in the world!!❤️❤️❤️

No Description

Tina Knowles-Lawson szintén ismeretlen barátok társaságában élvezte a hajókirándulást, miközben a maszkot viselő pincérek koktélokat szolgáltak fel számukra.

Már filmsztárok az ikrek is

Hirdetések

Beyoncé és Jay-Z ikrei mindenki legnagyobb meglepetésére nemrégiben feltűntek édesanyjuk legújabb projektjében, a július 31-én megjelent Black Is King című vizuális albumon. Az énekesnő Sirnek ajánlotta a filmet.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Fiamnak, Sir Carternek ajánlom ezt a filmet, továbbá minden fiunknak és lányunknak. A nap és a hold miattatok kel fel. Ti vagytok a királyság reménye[/perfectpullquote]

– olvashatóak a főcímben Beyoncé szavai Sirt ölelő mosolygós közös fotójuk mellett.

Rumi a női szekció jelenetében szerepel a filmben, amikor Bluy Ivy, Tina nagymama és természetesen maga Beyoncé is virágmintás ruhát viselnek. Rumi anyukája ölében ült két mini kontyba fogott frizurával.

link in bio

No Description

Beyoncét, aki nemrég az egyik legőrültebb összeesküvés-elmélet alanyává vált, a brit The Guardian elemzése szerint filmes szakemberként is komolyan kell vennünk.

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet