Beyoncé az Adidas közös Ivy Park-kollekciója épp időben érkezett Valentin-napra, és a szerelmi témájú kollekció az Ivy Heart nevet viseli.

Az Ivy Heart 30 ruhadarabot, 5 cipőt és kiegészítőket is tartalmaz

Beyoncé kollekciója tucatnyi divatos sziluettet tartalmaz, mindegyik piros és rózsaszín színekben, és Valentin-nap ihletésű mintákkal, például szívekkel és ajkakkal díszítve. 

Összesen 30 ruházati darabot tartalmaz, köztük például a velúr tréningruhák és latex ruhák. Öt lábbelistílust, például egy Adidas Ultra Boost tornacipőt; és olyan kiegészítőket, mint egy szívvel díszített övtáskát is piacra dobtak, írja a Variety.  

Beyonce az Ivy Park-kollekciójával az önszeretet fontosságát hirdeti

A 28-szoros Grammy-díjas a hónap elején az Instagramon lengette be a kollekciót, és olyan darabokat viselt a promóciós képeken, mint egy piros overál, egy piros PVC pufferkabát és egy piros logós baseballsapka.

Mindannyiunknak van egy olyan ruhája, amelytől azonnal erőteljesnek, szexinek, magabiztosnak és szeretettnek érezzük magunkat. Azonnal felismerjük ezt a zsigeri érzést. Az Ivy Hearttal egy olyan kollekciót szerettem volna létrehozni, amellyel mindenkivel átéli a tükörbe nézés örömét és az önbizalmat. Élénk vöröset, rózsaszínt és semleges színt használtunk, amelyekben a piros volt a domináns szín. A piros mindig is az örömöt, az érzékiséget és a szeretetet jelentette számomra

 – mondta az énekesnő a Vogue Chinanak adott interjújában.

Hírességek és pózoltak a ruhákban egy kampányképsorozaton, köztük Troye Sivan, Tyson Beckford és Karreuche Tran. Az Ivy Park összes kollekciójához hasonlóan az új dizájn is minden nemet és méretet magába foglal, a darabok XXXS-től 4X-ig terjednek.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet