A Proton Színház bemutatja: 1 link. A magyar irodalom első online regénye a közönségtől és a zsűritől egyaránt első díjat nyert a Magvető Kiadó és az Origó 2001-es pályázatán.

<jake_smiles> elélveztél te is?
<bianca21> csak megváltozott a testsémám, drága Wink
Smilesnak ez tetszik, ez a pengés cinizmus, Bianca úgy adja meg magát, hogy közben magát adja, jó nő, no, bár lehet, hogy férfi.
<jake_smiles> gyere hozzám feleségül
<bianca21> mér mennék?
<jake_smiles> szeretlek
<bianca21> nem is ismersz

Unottan évődnek, róják a kötelező kűrt, későre jár, Smilesban felötlik, hogy gyorsan, még ma éjjel össze kellene hozni egy IRL randevút, amelyben szerepelhetne egy mozgólépcső alja, egy gesztenyefás park, egy támlájavesztett pad, avar, még több avar, könny, kapualj, hajnali pára, hirtelen megváltás és két fél unikum, megtehetné. Megtehetné, hogy szép szóval kiédesgeti Biancát a 21 hüvelykes, full HD Synkmaster-ből, de hol, kérdi Smiles, hol találni manapság földszagú kapualjat, és ki venné magának a bátorságot, hogy beleálljon

Jake Smiles, a hős online él, öl és szeret.
Jake Smiles, a szerző neve írói álnév, netes nyelven nickname.

1 link, a magyar irodalom első online regénye a közönségtől és a zsűritől egyaránt első díjat nyert a Magvető Kiadó és az Origó 2001-es pályázatán.

A regényt Bánki Gergely állítja színpadra, Vajdai Vilmos főszereplésével, Karcis Gábor vizuális világában, Vranik Krisztián zenéjével, a Proton Színház előadásában, a Trafó Kortárs Művészetek Házában.

[vc_column][td_block_ad_box spot_id=”custom_ad_3″ spot_title=”Hirdetés” tdc_css=””][/vc_column]

A bemutató időpontjáig nem sikerült a regény jogtulajdonosát megtalálnunk, ezért a szerzői jogdíjat elkülönítetten kezeljük a jogosult jelentkezéséig.

rendezőasszisztens: VARGA Dorka
jelmeztervező: Oláh Tímea
Sfx live: Erdélyi Gergely Greg
dramaturg: VERESS Anna
műszaki vezető: ÉLTETŐ András
produkciós vezető: CSATÓ Zsófia
producer: BÜKI Dóra

Operatőrök: BÁLINT Dániel, TÁBOROSI András
Hang: SZILÁGYI Zsigmond Farkas
Továbbá: BÁLINT Dániel, BÁNKI Gergely, CZUMBIL Orsolya, CSATÓ Zsófia, EGGER Géza, GALABA Irén, GERGELY Katalin, GÓBI Rita, GYŐRI Alíz, HAJMÁSI Dávid, JANKOVICH-BÉSÁN Katalin, LÁNG Annamária, KARCIS Gábor, KISS Ágota, KISS Diána Magdolna, MONORI Lili, MUCSI Zoltán, NÉMETH Iván, OLÁH Tímea, PALLAGI Melitta, PETŐ Kata, TÁBOROSI András, TERHES Sándor, SÜNDÖRGŐ, SZÁSZ Dániel, SZABÓ László, VÉGH Zsolt, VRANIK Krisztián

Facebook-esemény: ITT 

Időpont: 2017. június 10. — 20:30

Helyszín: Trafó, Budapest

Jegyár: 2. 000 HUF / Diák: 1. 600 HUF

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet