A The World’s A Little Blurry az első, de bizonyára nem az utolsó film lesz a 18 évesen négy Grammy-díjjal jutalmazott Billie Eilish dalszerző-énekesről. 

Hogyan ért fel a csúcsra?

Greta Thunberg története után hamarosan újabb tinisztár, Billie Eilish felemelkedését idézhetjük fel a képernyőn. Bár a filmre még két hónapot várni kell, de már megjelent a The World’s A Little Blurry (Kicsit homályos a világ) első előzetese, írja a Dazed.

Billie Eilish Dokumentumfilm
A The World's A Little Blurry Plakátja / Fotó: Billie Eilish Instagram

A film elsősorban arról szól, hogyan lett az elmúlt évek során a december 18-án még mindig csak a 20. születésnapját ünneplő énekesnőből világsztár.

Kapcsolódó cikk

Eilish első zongoraórájától a koncertfelvételekig láthatunk bensőséges családi pillanatokat, gyerekkori felvételeket. A bemutató napját 2021. február 26-ra tűzte ki az Apple TV+

Billie Eilish: The World's A Little Blurry - Official Trailer | Apple TV+

Witness the incredible rise of Billie Eilish in "Billie Eilish: The World's A Little Blurry" as she tours and records the album that changes her life. Watch ...

A filmet R. J. Cutler rendezte, aki már Anna Wintourról (A szeptemberi kiadás) és Bill Clinton 1992-es elnökválasztási kampányáról (The War Room) is forgatott dokumentumfilmet. Cutler kamerájával benézhetett a kulisszák és a családi idill mögé: jelen volt, amikor Eilish megkapta a jogosítványát, bátyával és egyben producerével, Finneas-szal hülyéskedett, de akár fel is mehetett a színpadra a koncerteken. 

Mozgalmas és sikeres évet tudhat maga mögött

Eilish debütáló albuma, a When we all fall asleep, where do we go? tavaly márciusban jelent meg. 

Kapcsolódó cikk

Idén négy díjával rekordot döntött a Grammy-gálán, majd készített egy videót a testszégyenítésről. Miután a járvány miatt félbeszakította turnéját, apjával podcastot vezetett, csatlakozott Elton John nagyszabású jótékonysági koncertjéhez, és közéleti ügyekért is kampányolt. Arra biztatta a fiatalokat, hogy menjenek szavazni az amerikai elnökválasztáson és kiállt a Black Lives Matter mozgalom mellett is. Testvérével elkészítették az év egyik nagy dobásának szánt legújabb James Bond-film főcímdalát, amelynek bemutatója a járvány miatt jövőre csúszott.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet