Nagyon meglepte a rajongókat Billie Eilish fehérneműs képei, amelyeket a brit Vogue készített. A dalszerző-énekes korszakváltásnak szánta.

„Lepadlóztak” Billie Eilish szépségétől

A brit Vogue magazin kedvéért Billie Eilish Grammy-díjas dalszerző-énekes lecserélte a bő ruhákat néhány vintage fehérneműre. 

A glamúros fotókon a 19 éves és szőke hajú Eilish testszínű latexben, pasztell és csipkés bodykban látható.

Billie-Eilish-Vogue-Fehernemu-Kepek
Billie Eilish a brit Vogue címlapján / Fotó: Craig McDean

„Minden alkalommal, amikor kilépett a ruhatárból, mindenki megilletődött, lepadlóztunk a szépségétől, higgadtságától és magabiztosságától” – mondta Dena Giannini, a brit lap stylistja Eilish-ről.

Le akar számolni a régi korszakával

A lap promócikkéből az is kiderült, hogy a hónapokig tartott a közös munka, és Eilish ötlete volt, hogy valami egészen máshogy mutassa meg magát, amely eltér a gördeszkás stílustól, a limezöld és az úgynevezett bilifrizura gyökerétől. 

Az idén decemberben 20 éves Eilish ötlete nem meglepő, úgy tűnik, kezd felnőni, és le szeretné vetkezni a fentebb említett stílusjegyeket, amelyekről azonnal ő jut eszébe mindenkinek, aki ismeri. Ennek köszönhető, hogy nemrég kiszőkítette haját a dalszerző-énekes.

Kapcsolódó cikk

Tavaly decemberben maga Eilish hozta rajongói tudtára, hogy korszakot vált, ahogyan ő fogalmazott. Bizalmasan elárulta nekik, hogy amint lezárul a jelenlegi zenei korszaka, ismét kész változtatni megjelenésén. A korszakhatárt pedig a róla szóló dokumentumfilm, a The World’s A Little Blurry bemutatójához kötötte. Ám nem csak külsőre értendő a váltás, hiszen július 30-án megjelenik új albuma, a Happier Than Ever (Boldogabb mint valaha), amelynek címe jól rezonál a paradigmaváltásra.

A film elsősorban arról szól, hogyan lett az elmúlt évek során a december 18-án még mindig csak a 20. születésnapját ünneplő énekesnőből világsztár. És ez nem túlzás: történelmet írt az első Grammy-díjátadóján és azzal is, hogy ő a legfiatalabb, aki James Bond-filmhez főcímdalt írt.

A rajongók nem örülnek a fehérneműs képeknek

A szőke frizurát imádták a rajongók. Többen egyenesen Marilyn Monroe-hoz hasonlították. Azonban a Vogue címlapján látottak megosztották őket, egyenesen  megbotránkoztak. Sokan úgy ítélik meg, hogy miután az énekes éveken keresztül azért takarta el a vonásait, hogy az emberek ne a testéről beszéljenek, és egyúttal elkerülje, hogy a popszakma a kiskorúként (14 évesen) híressé vált lányt szexualizálja, most mégiscsak eladta magát a popiparnak. Eilish egyébként néhány éve az ún. body-shaming (testszégyenítés) ellen is felemelte hangját.

Természetesen az rajongók másik fele a védelmébe vette Eilish-t, miszerint senkinek semmi köze hozzá, hogy az időközben fiatal felnőtté érett énekes hogyan viszonyul a testéhez és mennyit akar megmutatni belőle.

A dalszerző-énekes a Vogue-nak adott interjújában elmondta, nem azért öltözködött bő pulóverekbe és ingekbe éveken át, mert elítéli azokat a popsztárokat, akik ennél jóval nőiesebben öltözködnek, viszont neki sokáig a saját teste volt “az elsődleges oka” a depressziójának, ezért takarta azt el.

„Hirtelen képmutató vagy, ha meg akarod mutatni a bőrödet, és könnyelmű vagy, egy lotyó, egy ribanc” – kezdte válaszát az őt ért kritikákra. Mint hozzátette: „ha az vagyok, akkor büszke vagyok rá”. Azt is elmondta, hogy nem szabadna, hogy bármiféle tiszteletet megvonjon azoktól, akik megmutatják a testüket és bőrüket. 

Én és minden nő egy prosti! De tudjátok, mit? Fordítsatok rajta és legyetek magabiztosak

– felelte Eilish.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk