Bochkor Gábor, a Retro Rádió műsorvezetője inkább a Tarzan-filmből ismert Csitát ültette volna Héjja Anett kollégája helyére. Lovász László többször is igyekezett menteni a menthetőt.

Az orosz hírességek vitájából magyar vita lett a Retro Rádió csütörtöki adásában

A Retro Rádió csütörtöki adásában Bochkor Gábor, Lovász László és Héjja Anett az orosz Zenit labdarúgója, Vlagyimir Bisztrov és Anna Szemenovics visszavonult jégtáncos nyilvános üzengetéseit vették górcső alá. Történt ugyanis, hogy a negyvenhétszeres válogatott futballista a nyilvánosság előtt fejtette meg Szemenovics sportkarrierjének végét. Bisztrov ugyanis akkora dekoltázzsal, mint amekkorák neki vannak, képtelenség tripla- vagy négyfordulatos ugrásokat végrehajtani, és valószínűleg többre vitte volna, ha a melleit műtét útján megkisebbítteti.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Семенович Анна (@ann_semenovich) által megosztott bejegyzés

„Hogy lehet valaki ilyen mérhetetlenül nagy bunkó?” – kérdezi ezen a ponton Bochkor Gábor, majd idézni kezdi Szemenovics humoros válaszát. A visszavonult jégtáncos ugyanis először is kikérte magának, hogy neki nem cicijei, hanem mellei vannak, jégtáncban pedig különben sem szokás triplát vagy négyfordulatosat ugrani, ezután pedig arra kérte a focistát, hogy ha valaha is újrakezdené a karrierjét, vágassa le inkább azt, amit a lábai között hord, úgy lényegesebben gyorsabban fog majd futni a pályán. „Milyen elegáns, milyen finom!” méltatja a replikát Bochkor, majd azon kezd tűnődni, hogy Bisztrov üzenete vajon sportolói jótanács vagy szexista megjegyzés-e inkább. 

Látsz ebben bármilyen sportolóit?

– kérdez vissza szarkasztikusan a másik műsorvezető, Lovász László. Később Bochkor is arra jut, hogy Szemenovics befejezte a sportolói pályáját, kizárt, hogy pont egy focista szakmai véleményére lenne kíváncsi.

Bochkor Gábor kijött a sodrából

Annak ellenére, hogy még Bochkor is a női jégtáncos védelmére kelt, mondván, mekkora „parasztság” egy nőt nyilvánosan megszégyeníteni, ő maga szégyenítette meg Héjja Anett kollégáját a Retro Rádió élő adásában, szemlézte a Telex. Bochkor egyébként azt szerette volna bemutatni, hogy a nőknek nem minden férfiaktól jövő dicséret esik jól, bizonyos kitüntetett testrészeknek szánt bókok kifejezetten kellemetlenek, zavaróak tudnak lenni a nők számára. A műsorvezető ekkor vonja be női kollégáját a játékba, akit arra kért, hogy a különböző testrészeinek címzett bókjaira kétféle reakcióval jelezze, hogy jól esett-e neki vagy sem. 

Kapcsolódó cikk

Héjja viszont néha megfeledkezett a szabályokról, és csípőből megköszönte az álbókokat. Azonban ez kihozta Bochkort a sodrából.

Hihetetlen, hogy ennyit sem tudsz megjegyezni! Ezt még egy orangután is megjegyzi

– fordult ki magából Bochkor. A női kolléga azonban néhány másodperc múlva ismét hibázott, Bochkornak végleg elfogyott a türelme, és csak annyit kért: hozzák be inkább Csitát, a harmincas és negyvenes évek Tarzan-filmjeiből ismert csimpánzt, majd ültessék a nő helyére. „Anett, miért nem tudod megjegyezni?! Kettő [válaszlehetőség] van csak. (…) Szétzilálod a játékomat. Tudod, hogy azt nem szabad?” – folytatódott a kifakadás. Erre a nő szomorúan csak annyit felelt: tudja.

Lovász László igyekezett több mankót is adni Bochkornak

Mint fentebb írtuk, a műsorvezetőtárs, Lovász László finoman próbálta észhez téríteni Bochkort, amikor szarkasztikus visszakérdezett az orosz labdarúgó Szemenovicsnak intézett tanácsa kapcsán. 

Bochkor-Gabor-Retro-Radio-Hejja-Anett-Lovasz-Laszlo-Szexizmus-Anna-Szemjonovics-Vlagyimir-Bisztrov
Lovász László (b) és Bochkor Gábor (j), a Retro Rádió műsorvezetői / Fotó: Pozsonyi Zita

Azonban később Lovász volt az is, aki megpróbálta a védelmébe venni a Bochkor által leszúrt női kollégát. 

Gábor, ne legyél Bisztrov! Olyan Vlagyimir Bisztrov lettél egy pillanat alatt

– szúrta le egy ponton (az asztalra csapva) a műsorvezetőtársát. Továbbá azt is felajánlotta, hogy csinálja, játsszon inkább vele.

Kapcsolódó cikk

Vélhetően Bochkor nem realizálta, mennyire kényelmetlen a kezdetektől Héjja Anettnek a helyzet, az úgynevezett játék. Adott egy ötfős társaság, köztük egyetlen egy női tag, és különböző intenzitású vihogások közepette próbál természetesen viselkedni egy megteremtett helyzetben, amelyben egy kollégája a különböző testrészeire (hát, mell, köldök, fenék, kézfej, lábfej, szem, haj stb.) tesz elismeréseket. 

Körbejártam a testét nagyjából, tökre örül dolgoknak, és nyilvánvaló dolgoknak meg abszolút nem, mert az már szexista, az már bántó. Pedig minden dicséret volt

– próbálta menteni a helyzetet Bochkor. A férfi kollégája, Lovász László ezt követően is igyekezett felvilágosítania társát: „Amikor arról beszélsz, hogy neked tetszik valami, akkor arról beszélsz, hogy neked. De kérdezte ő? Akarja ő tudni?” Bochkor végül arra jut: „A nő veszélyt érez, ha bizonyos testrészeit megdicsérem.”

Bochkor (2021.02.11.) - Csütörtök

Hallgasd online a Retro Rádiót: http://www.retroradio.hu/ Kövess minket a közösségi oldalakon is, hogy ne maradj le a legújabb hírekről! Facebook: https://fb...

(A szóban forgó diskurzus 1 óra 5 perctől indul.)

Az adás egyébként úgy indult, hogy Bochkor mobilon jelentkezett be, ugyanis a kertkapuja megtréfálta, így elkésett. Ha esetleg nem indult volna el munkába, akkor ez a cikk sem szüeltett volna meg.

Bochkorék leszerződtetésének nem minden Retro Rádió-hallgató örült

Tavaly július végén, miután a Retro Rádió bejelentette, leszerződtette Bochkor Gábort és Lovász Lászlót a reggeli műsorsávba, amelynek következtében negatív kommentáradat zúdolt a csatorna Facebook-oldalára. Bochkor és Lovász érkezésével ugyanis Hudák Anita és Hepi Endre távozni kényszerült, akiket szerettek a hallgatók. Annyira nagy feháborodást váltott ki a bejelentés, hogy a Retro Rádiónak közleményt kellett kiadni, amelyben azt írták, igyekeznek „házon belül” más munkakört találni Hudáknak és Hepinek. Azonban, mint kiderüt, ez nem történt meg, hiszen egy hónapra rá, a Budapest és 80 km-es körzetében fogható Manna FM-hez szerződtek mind a ketten. Azonban számos hozzászóló nem kizárólag Hudák és Hepi távozása miatt ragadt billentyűt. Nehezményezték Bochkor személyét.

Sajnálattal hallom Anita és Endre távozását. Intelligens, kedves, visszafogott stílusukat nagyon szerettem. Bochkor Gáborra ezek egyáltalán nem mondhatóak el, így én sem a Retró Rádiót fogom hallgatni reggelente

– vélekedett egyikük. 

Kerestük a rádiócsatornát kérdéseinkkel. Ha válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk