Az ülőgarnitúrák sokféle formában, méretben és anyagban kaphatók, így amikor a tökéletes kanapét keressük a nappalinkba vagy az ideális fotelt, amely hangulatos teret varázsol a pincénkbe, könnyen előfordulhat, hogy hiába próbálkozunk, nem találjuk a megfelelőt.
A bútorokból nem létezik egyetlen “helyes” választás, hiszen minden stílushoz, költségvetéshez és háztartási igényhez más-más típus passzol. Viszont egyes anyagok választása, mint például a bőr, jóval előnyösebb a többinél – meg is mutatnánk, hogy miért.

A megjelenés

A bőr esztétikai értékét nehéz felülmúlni. A gyengéd fénye érintetlen megjelenést kölcsönöz számára, és mivel kevésbé van kitéve az idő múlásával a kopásnak, rendszerint egységesebb a megjelenése, mint a hasonló jellegű anyagból készült bútoroknak.
A legtöbbünk már biztosan járt olyan lakásban, ahol bőr kanapé volt elhelyezve a nappaliban, és valljuk be őszintén, emiatt az egész helyiség sokkal melegebbnek és hívogatóbbnak tűnt számunkra. Ez az oka annak, hogy például a hotelek előterébe is ilyen ülőalkalmatosságokat választanak.

Kényelem

A Kanape.net-nél kapható bőr kanapék anyaga ugyanolyan természetes és porózus, akárcsak az emberi bőr. Ez azt jelenti, hogy „lélegzik”, vagyis a saját tömegének akár 15%-át is elnyeli a nedvességből. Ezáltal képes alkalmazkodni a testhőmérsékletünkhöz, így a nyári melegben hűvös és kényelmes, télen a hidegben pedig meleg és kellemes.

A bőrt még komfortosabbá teszi rugalmas természete és az a tény, hogy alkalmazkodik a test formájához. Arról nem is beszélve, hogy ahogy öregszik, még rugalmasabbá válik.

Egyediség

Minden bőr teljesen egyedi, saját jellegzetes jegyekkel és jellemzőkkel rendelkezik, ami egy különleges és páratlan karaktert ad az adott bútordarabnak.

Nem igényel sok karbantartást

A legtöbb darab esetében elég, ha 6-12 havonta bőrkondicionáló szerrel bekenjük őket, ami csupán néhány percet vesz igénybe.
Továbbá érdemes pár hetente nedves ruhával letörölni, és ha egy kis extra fényt szeretnénk adni nekik, akkor kenhetünk rájuk polírozószert is.

Ellenáll a folyadékoknak

Mi az általános reakció, ha kiömlik egy pohár bor a szövet kanapéra? Egy szó: PÁNIK. Egyből rohanunk egy törölközőért, hogy legalább a folyadék egy részét sikerüljön felitatni. Majd a folt világosítása érdekében erre még rádolgozunk egy nedves vagy száraz porszívóval, de körülbelül ennyi a maximum, amit el tudunk érni.
Nem számít, hogy milyen gyorsan reagálunk a problémára, vagy milyen tisztítási módszereket alkalmazunk, szinte garantáltan képtelenek leszünk mindent kiszedni belőle. Ezzel szemben a bőr rendkívül ellenálló a folyadékokkal szemben, így a kiömlött bor könnyen feltörölhető anélkül, hogy hosszan tartó károsodást okozna.

Hipoallergén

Azok az emberek, akik súlyosan szenvednek az allergiától, általában jobban viselik a bőr kanapét, mint a szövetet. Ennek az az oka, hogy a bőr a szövettel ellentétben nem halmozza fel a háziállatok szőrét, a poratkát vagy egyéb allergéneket.

Top sztorik a rovatból

casino lv bet

A legjobb módja az idő eltöltésének a gépeden/laptopodon otthon

Voltál már olyan helyzetben, hogy csak ülsz otthon, és nincs semmi dolgod? Mindannyiunknak voltak már olyan napjai, amikor mindenféle tevékenységet szeretnénk végezni, de nincs határozott elképzelésünk arról, hogy pontosan mi is tudna minket szórakoztatni. Szerencsére úgy döntöttünk, hogy cselekszünk abban a bizonyos témában, és adunk egy kis listát azokról a dolgokról, amelyeket a laptopodon vagy a számítógépeden csinálhatsz, és amelyekkel elütheted az időt, és hosszabb ideig elszórakoztathatod magad.

online kaszinó ultrasportsbet

8 alig ismert kaszinó Európában

Ha a 2020-as évvel kapcsolatban szókapcsolati játékot játszanánk, valószínűleg nem a “szerencsés” lenne az első dolog, ami eszünkbe jutna.

https-__biborfestek.hu_ - 2022 május - Cikk1

Miért érdemes klórkaucsuk bevonatot használni?

Vannak olyan helyszínek, ahol a külső hatások nagy veszélyt jelentenek a falakra nézve. Gondolunk itt például a vízre vagy a savas oldatokra. Ezek ellen védekeznünk kell, hogy meg tudjuk óvni a falfelületek épségét, tartósságát.

mesescuccok.hu - 2022 május - LinkMarketing - 2

A jó tolltartó 4 legfontosabb ismérve

Iskolakezdés előtt, főként az elsősök esetében komoly dilemma nemcsak a megfelelő iskolatáska, de a jó tolltartó kiválasztása is, egyrészt az óriási választék miatt, másrészt mert nem tudjuk, milyen szempontok alapján válasszunk.

https-__alphadenthigienia.hu_ - 2022 május - Cikk4

Gondolkozzunk környezetbarát termékekben cégeknél, intézményeknél is

Ma már számos környezetbarát termék megtalálható a piacon. Sokszor hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ezeket csak saját, személyes felhasználásra gyártják, pedig nem! Minden ilyen termék alkalmas arra, hogy nagyobb mennyiségben, cégeknél, közintézményekben, kórházakban is használjuk őket. Sőt, a fenntarthatóság jegyében egyre inkább ajánlott is ebbe az irányba fordulni.

https-__multiyacht.hu_ - 2022 május - Cikk1

Luxuspihenés egy hajón

Azok számára, akiknek fontos a megfelelő vízi kikapcsolódás, ideális választásnak bizonyulhatnak a Cobrey Yachts elegáns és sportos hajói. A nagyszerű kivitelezésnek köszönhetően nemcsak a yachtok látványa, de az utazási élmény is lenyűgöző.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet