Nézem Film A Bosszúállók sztárjai a Végtelen háború gyerekváltozatából olvastak fel

A Bosszúállók sztárjai a Végtelen háború gyerekváltozatából olvastak fel

Promóció

Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Mark Ruffalo és a többi szuperhőst játszó színész olvasta fel a Bosszúállók: Végtelen háborúk történéseinek gyerekváltozatát.

Promóció
- Advertisement -

A Bosszúállók: Végjáték bemutatójának közeledtével a Marvel-franchise sztárjai látogattak el a Jimmy Kimmel Live! showműsorba, ahol részleteket olvastak fel a képzeletbeli Egyszer volt, hol nem volt az őrült titán, Thanos című mesekönyvből.

Thanos a Bosszúállók: Végtelen háború című filmben / Fotó: The Verge

Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Mark Ruffalo és a többi szuperhőst játszó színész osztotta meg a Bosszúállók: Végtelen háborúk történéseinek gyerekváltozatát. A Bosszúállók: Végjáték iránti láz egyre fokozódik. Az előzetes jegyeladások rekordokat döntenek, még a weboldalak is leálltak.

Avengers Cast Reads New Thanos Children’s Book

The last Avengers movie ‘Avengers: Infinity War’ was surprisingly dramatic and while kids love superheroes we’re not so sure how they feel about intergalactic genocide. So we wrote a version of the movie that’s kid-friendly and we asked the Avengers themselves to read it.

Múlt szerdán az AMC megerősítette, hogy a rajongók példátlan nagy számban próbáltak a Bosszúállók: Végjátékra jegyet váltani, ezért a cég honlapja összeomlott, a mobil-applikációik forgalma pedig körülbelül a tízszeresére emelkedett – számolt be az AMC szóvivője a Hollywood Reporternek.

A Bosszúállók: Végjáték jegyelővételei körülbelül 50%-kal múlták felül az eddigi rekorderét, a Star Wars: Az ébredő Erőét.

Ezzel az őrületnek még koránt sincs vége. A premierre szóló jegyek ára a több száz, vagy akár az ezer dollárt is eléri olyan weboldalakon, mint az eBay.

Nézd meg mennyire elhíztak a Marvel-szuperhősök egy mexikói művésznek köszönhetően

A mexikói Carlos Dattoli fogta a kedvenc szuperhőseinket és „felhizlalta” őket, és egy elképesztő képsorozatot kreált Fat Heroes (Dagadt hősök) címmel. A legtöbb popkulturális ikont eredetileg fitt és tökéletesen kidolgozott testalkattal ábrázoltak – mint például a Marvel-univerzum hőseit, a Dragon Ball karaktereit vagy a Power Rangers tagjait – most pedig felszedtek pár kilót a művésznek köszönhetően.

A Bosszúállók: Végjáték hatalmas bevételekre számíthat az április 26-28-i nyitóhétvégén. Ez elérheti akár 200-250 millió dollárt is. A Bosszúállók: Végtelen háború esetében ez a szám 257 millió dollár volt.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3