A Brass Against énekesnője, Sophia Urista akár egy év börtönt is kaphat a rajongója levizeléséért

A Brass Against zenekar többi tagját is meglepte Sophia Urista akciója, amikor arcon vizelte az egyik rajongóját a koncerten. Úgy tűnik, nem áll meg a történet itt.

1000 dollár vagy 1 év börtönbüntetés

Hirdetések

Amint arról beszámoltunk, a Brass Against frontembere, Sophia Urista a legutóbbi koncertjén egyenesen arcon vizelte az egyik rajongójukat.

Az eset után a Daytona Beach-i rendőrség szóvivője, Messod Bendayan elmondta, hogy a szerv Facebook-oldalára érkezett egy üzenet, amelyben egy szemtanú beszámolt a történtekről, válaszul a szóvivő azt javasolta, hogy tegyenek feljelentést az ügyben, és ez azóta meg is történt. 

A floridai törvények értelmében a közszeméremsértés elkövetőjét akár egy évig terjedő börtönbüntetésre is ítélhetik vagy 1000 dollár (322 ezer forint) pénzbüntetés megfizetésére kötelezhetik.

Megszólaltak az ügyben a Welcome to Rockville fesztivál szervezői is, akik a Daytona Beach News Journal című lapnak elmondták: természetesen nem tartják elfogadhatónak a történteket, és ezt az érintett zenekarral is közölték, sőt a fesztivál összes többi fellépőjével is beszéltek az esetről (a négynapos bulin számos együttes lépett színpadra, köztük például a Metallica is), ugyanis nagyon nem szeretnék, ha a jövőben ilyesmi ismét előfordulna.

Elnézést kért a Brass Against zenekar Sophia Urista akciója miatt

Hirdetések
Másnap a Brass Against a Twitteren kért bocsánatot.
Mint írták, a zenekar többi tagját is meglepte Urista akciója, és megígérték, hogy többé nem fog hasonló előfordulni a koncertjeiken.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet