A kétszeres Oscar-díjas színész, Brad Pitt egy titokzatos nővel találkozgat.

Közös a zenei ízlésük

A színész a Volt egyszer egy… Hollywood című Tarantino-filmben játszott szerepéért kapta meg a második aranyszobrot. Az első Oscar-díját a 12 év rabszolgaságért kapta, amelyben producerként tevékenykedett.

Brad Pitt Alia Shawkat
Brad Pitt Alia Shawkat Az Ad Astra Premierjén / Fotó: Jordan Strauss

Mivel egy titokzatos nővel látták mostanában Pittet, ezért hamar szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy új barátnője van a sztárnak, írja a Vanity Fair. Legutóbb Los Angelesben látták együtt őket Thundercat koncertjén. Úgy tűnik tehát, hogy közös zenei ízléssel rendelkeznek.

A TMZ kiderítette, hogy a titokzatos nő nem más, mint Alia Shawkat színésznő. Azonban a portál eloszlatta azokat a feltételezéseket, hogy Shawkat és Pitt között bármiféle romantikus kapcsolat lenne.

Brad Pitt szívesen tölt időt barátaival

Alia Shawkat színésznőt Az ítélet: család című vígjátéksorozatból és a Search Party komédiából ismeret. Shawkat első jelentősebb szerepét pedig olyan színészek oldalán játszotta mint Sean Penn, Gary Oldman vagy Ed Harris A pokol konyhája című drámában.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sok időt töltenek együtt és hasonló az érdeklődési körük, de ez minden. De ők nem egy pár és nincs semmilyen romantika köztük[/perfectpullquote]

– árulta el Pitt egyik közeli barátja.

Végre megkapta Brad Pitt is a nekijáró Oscar-díjat!

Hosszú éveken várakozása után, a 92. Oscar-gálán Oscar-díjat kapott alakításáért az elmúlt évtizedek egyik legismertebb hollywoodi színésze, Brad Pitt. Pitt a legjobb mellékszereplőnek járó díjat kapta meg, a Volt egyszer egy Hollywood című Tarantino-filmben nyújtott alakításáért, írja a . (A filmkritikánkat itt olvashatod.)

Tehát úgy tűnik, Pitt szeret a barátaival lenni, és ha egy nővel tölti a szabadidejét, az még nem jelenti azt, hogy romantikus szálak fűzik hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk