A Magyar Operettszínházban történt balesetről dokumentáció és videófelvétel is készült, ahogyan az egyik díszletelem leesik és a Hegedűs a háztetőn két táncosa megsérül.

Az egyik súlyosabban sérült meg

A Budapesti Operettszínház Hegedűs a háztetőn című előadásának főpróbáját tartotta, mikor egy, a forgószínpadról ledőlő díszletelem miatt a balettkar egyik táncosa könnyebben, másikuk súlyosabban megsérült.

A színház közölte: a balesetről dokumentáció és videófelvétel is készült – írja a Magyar Nemzet.

A Magyar Operettszínház a baleset után azonnal vizsgálóbizottság felállítását rendelte el

A lap szerint a táncosokat azonnal ellátták, és Kiss-B. Atilla, az Operettszínház főigazgatója azóta is napi kapcsolatban áll mindkettejükkel. Az igazgató elmondta, hogy a baleset nem akadályozta sem az előadás bemutatóját, sem a további próbafolyamatot, sem az Operettszínház működését.

Operettszinhaz Hegedus A Hazteton Musical
A sérültek ellátását követően a teátrum vezetése azonnal vizsgálóbizottság felállítását rendelte el.
Kapcsolódó cikk

Dr. Gulyás Richárd, a Budapesti Operettszínház ügyvezető igazgatójának vezetésével vizsgálóbizottság alakult, a vizsgálat a felelősség megállapítására jelenleg is zajlik.

A történtektől függetlenül, 36 év után óriási sikert aratva tért vissza a Hegedűs a háztetőn című musical a Budapesti Operettszínház színpadára, a premieren a közönség felállva tapsolt. Az előadás az évad zárása előtt több időpontban is látható lesz a teátrumban, míg július végén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is meg lehet nézni.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet