Idén megtartják a Campus Fesztivált a debreceni Nagyredőben – jelentette be szombaton közleményben a rendezvény igazgatója.

Hónapok óta tervezték a Campus Fesztivál szervezői

Miklósvölgyi Péter felhívta a figyelmet arra, hogy a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelentek azok a rendelkezések, amelyek a koronavírus-járvány utáni nyitás következő szakaszához kapcsolódnak.

A zenés-táncos rendezvények védettségi igazolvánnyal ismét látogathatók lesznek, ennek megfelelően készülnek fel a fesztiválra Debrecenben.
Campus Fesztival 2021 Debrecen
A zenés-táncos rendezvények védettségi igazolvánnyal ismét látogathatók lesznek, ennek megfelelően készülnek fel a fesztiválra / Fotó: Stephen Arnold / Unsplash

A Campus szervezői csapata hónapok óta azon dolgozik, hogy nyáron újra élettel tölthessék meg a debreceni Nagyerdőt.

Jövő héten érkeznek a részletek

Jövő héten közzéteszik a napi programbontást, a jegyvásárlási (visszaváltási, átváltási) lehetőségeket, valamennyi fontos tudnivalót – írták a közleményben.

Az idei Campus Fesztivált július 21-25. között rendezik meg a Nagyerdei Stadionban és környékén.

A koronavírus járvány hatására a nagy fesztiválokat nem tudják megrendezni. Először a VOLT és a Balaton Sound elmaradását jelentették be, majd a Szigetet is lemondták. A kisebb fesztiválokat szabadtéren, pótdátumokon tartják meg, a fesztiválozók idén nyáron a Campusra vagy a Fishing on Orfűre tudnak menni szórakozni.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet