Cardi B koronavírusos dalának jogdíjbevételeit a járvány hatásainak megfékezésére ajánlja fel.

Az énekesnő dalt írt a Covid-19-ről

Cardi B közel egy hónapja készített egy dalt, amelyet a koronavírus ihletett, írja a Dazed. Akkor még kevesen gondolták azt, hogy világméretűvé válik a járvány. A karanténok idején már látszik, hogy ez a valóság.

Cardi B Koronajarvany
Cardi B-T Megihlette A Járvány / Fotó: Prince Williams

A DJ iMarkkeyz által írt dalban azt mondogatja, hogy “Coronavirus, it’s getting real”, azaz a “Koronavírus valósággá válik.” A dal hamar felkapottá vált a TikTok felhasználói között és a iTunes listáján is a 11. helyre emelkedett a hip-hop dalok ragsorában. Cardi B azt is bejelentette, hogy a szerzeményt hamarosan elérhetővé teszi a Spotify-on is.

Cardi B ‘Coronavirus (Sh*t Is Real!)’ Remix By DJ iMarkkeyz

cardib #coronavirus Subscribe to our channel: Subscribe to our channel: https://www.youtube.com/channel/UCKRG8y9o2S8tzFWXJU4nbvQ?sub_confirmation=1 DJ iMark…

A rajongók hamarosan arra kérték Cardi B-t és DJ iMarkkeyz-t, hogy a dalból származó profitot ajánlják fel azoknak az embereknek a megsegítésére, akik a COVID-19 vírus okozta gazdasági károk miatt kerültek nehéz helyzetbe. A zenészek egyetértettek ezzel az ötlettel.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Igen! Ezt fogjuk tenni[/perfectpullquote]

– jelentette ki az énekesnő.

Korábban is segített már a rászorulókon Cardi B

Nem ez az első alkalom, hogy Cardi B jótékonyságra adta a fejét. Támogatást nyújtott az árváknak Nigériában, de Bernie Sanders kampányában is segédkezett.

Zenészek, akik otthonaikban koncerteznek a koronavírus-járvány idején

Zenészek, akik otthonaikban koncerteznek a koronavírus-járvány idején Mindenki azon a területen segít, amelyiken a legjobb Sokan vannak egyedül a koronavírus megkövetelte karantén miatt, de ez nem jelenti azt, hogy magányosnak is kell lennünk. Számos világhírű zenész ragadt a négy fal között, de ennek ellenére igyekeznek szórakoztatni bennünket a tehetségükkel.

Több zenész is beállt a csatasorba a koronavírus ellen, Lil Nas X és Megan Thee Stallion a rászoruló rajongói számára küldött támogatást egy applikáción keresztül. Míg az olyan zenészek, mint Christine and the Queens vagy a Charli XCX online közvetített élő koncertekkel szórakoztatják a karanténban lévő rajongóikat.

Az énekesnő egy hónappal korábban a koronavírus miatt volt kénytelen elhalasztani legújabb kislemezének bemutatóját.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet