A Bunny is a Rider producere az a Danny L. Harle, akivel Caroline Polachek gyakorta dolgozik együtt. 

Caroline Polachek nyári slágerét végiggügyögi a kislánya

Caroline Polachek új kislemezzel tért vissza, amely a Bunny is a Rider címet kapta, írja a Dazed. Az énekesnő által kiadott közlemény szerint a nyári örömzene témája a címszereplő, Bunny (Nyuszi) elérhetetlensége.

„Bunny-t lehetetlen megfogni, mindig kislisszan a kezeink közül. Talán csak elképzeljük, talán ez a rossz szokása. De bárkiből lehet Bunny, ha csak 3 perc 17 másodpercre is” – nyilatkozta Polachek a dal időtartamára célozva.

Caroline Polachek Bunny Is A Rider

Hozzátette, Danny L. Harle zenei producer basszusai közben kislánya gügyögése is jól kivehető, visszatérő zenei elemmé vált.

Februárban megjelent Harle első önálló lemeze is

A duó korábban együtt dolgozott az énekesnő nagysikerű, 2019-ben megjelent debütáló albumán, a Pangon, a The Corrs legnagyobb slágerének, a Breathless-nek fantasztikusan sikerült feldolgozásán, és Harle várva-várt első lemezén, a Harlecore-on is.

Caroline Polachek - Bunny Is A Rider (Official Audio)

Caroline Polachek - Bunny is a RiderProduced by Danny L Harle & Caroline PolachekOut Now on Perpetual NoviceDownload / buy / listen here: https://ffm.to/bunn...

Polachek tavaly, az első hullám idején közreműködött Charli XCX karanténalbumán is.

A mágikus nyúlpörkölt – Tapsi Hapsi beájulna

Az alkotás néha véres folyamat, de így készülnek a szörnyek és az igazi férfiak – legalábbis  Mona Awad szerint. Legújabb könyve fürdik a pozitív kritikákban, pedig annyi nyulat mészárolnak le benne, hogy az egy vágóhídon is feltűnést keltene. A Nyuszikában egy elitegyetem mesterszakosai varázslattal és vérrel dolgoznak.   

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet