A céges weboldalfejlesztés körül megannyi félreértés és tévhit kering. Ezeket már a tervezés előtt érdemes alaposan helyretenni! Leginkább amiatt, mert a cél végső soron egy üzleti szempontból hasznos weboldal, nem csupán egy mutatós digitális kreálmány.

A weboldal alapvető igény minden vállalkozásnál

Annak ellenére, hogy rengeteg tévhit övezi a weboldalfejlesztést, előbb-utóbb minden leendő cég életében megfogalmazódik az igény, sőt a “régi motoros” vállalkozók is gyakran kérnek afféle “ráncfelvarrást” elavult, nem megfelelően funkcionáló weboldalaik helyrepofozására. Mielőtt belemerülnénk a téves meglátásokba, fontos kiemelnünk, hogy senior szakértők segítsége is igénybe vehető, például a 7Blog profi weboldalkészítés szolgáltatása keretében!

Sokan még manapság is úgy vélik, hogy a weblapkészítés egy konkrét intervallumban meghatározható, valamikor befejezhető feladat. Az igazság az, hogy inkább tekinthető egy folyamatos változásban lévő, dinamikusan fejlődő környezetnek, amelyben mindig friss tartalmak jelennek meg, időszakos átalakítások kíséretében.

A céges honlap nem egy élettelen váz, amelyet egyszer elkészítünk, és többet hozzá sem kell nyúlni, ahogyan a célja sem önmagunk gyönyörködtetése.

Szintén nagy hiba, ha már évtizedekkel előrébb járunk, mint ahol épp tart a vállalkozás. A jövőbeli elképzelések funkcióinak beépítésére rengeteg energia elvész, miközben a cég megszilárdítása lenne elsődleges feladat.

Az apró lépések vezetnek el a tökéletességhez

A tökéletes, végleges projekt helyett érdemesebb mindig az aktualitásokra helyezni a fókuszt, vagyis a kisebb fejlesztések beütemezése sokkal célravezetőbb. Nem lehet végleges megoldásokban gondolkodni, miközben maga a vállalkozás is rengeteg változáson megy keresztül az idő folyamán.

“A kevesebb több” elv mentén haladva már a kezdetekkor is egy minőségi és jól funkcionáló weboldal tulajdonosai lehetünk. Ez jóval fontosabb, mint a hatalmas beruházások megtervezése, melyeknek a ráfordítási költsége is nagyobb lenne. A cél, hogy a honlap ügyfeleket hozzon, működjön, építse a márkát, vagyis üzleti szempontból is megállja a helyét.

Legyen erőforrás a nélkülözhetetlen teendőkre, mint például biztonsági mentés, frissítés, tárhelybővítés. Egy nagy ingatag dobás helyett, a stabil, folyamatosan kifogástalanul működő rendszernek kell alapkövetelményként megjelennie.

Az igazság az, hogy a legtöbb cég idővel kiszervezi a weboldal fejlesztését, hiszen jól tudják, hogy ez inkább marketing feladat, nem pedig IT teendő.

Üzleti célok meghatározása és profi szakértők bevonása

Az online tér kétségtelenül egyre komplexebb, ahol óriási a verseny. Egy dolog azonban biztos, méghozzá az, hogy igenis lehet ügyesen menedzselni egy vállalkozást és márkát építeni.

Nem árulunk el hatalmas titkot azzal, hogy az üzleti célok meghatározása és egy szakértői csapat bevonása jelenti a biztos utat a sikeres jövő felé.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.