Legtöbbünk nagy reményekkel vág bele egy vállalkozásba, ez a lelkesedés pedig az évek során sem csökken. Minden mérföldkő után egyre komolyabb elvárásokat támasztunk magunk felé. Hogyan tudjuk mindezeket hatékonyan megvalósítani?

Olykor jól jön a szakértői segítség

Akár egy új projekt veszi kezdetét, akár régóta működő vállalatunk mindennapjairól van szó, arra törekszünk, hogy feladatainkat és céljainkat minél magasabb szinten, minél jobb minőségben valósítsuk meg. Előfordulhat, hogy azt gondoljuk, minden flottul megy, az eredmények mégsem erről adnak tanúbizonyságot. Ezekben a helyzetekben jöhet jól, ha egy külső személyt is bevonunk a folyamatba. Az AVALEX minőségirányítás tanácsadása azért készült, hogy segítsen az elakadásokat feloldani, és a lehető leghatékonyabb struktúrát alakítsa ki cégünknek.

Mit takar ez pontosan? A minőségirányítás esszenciája abban rejlik, hogy a vállalatok minőségi folyamatainak optimalizálása és fejlesztése kerül a középpontba. Ennek eléréséhez minőségbiztosítási rendszereket kell kidolgozni, bevezetni, majd újra és újra felülvizsgálni. A cél a hatékonyság és versenyképesség stabil fenntartása a piacon.

Hogyan épül fel egy minőségirányítási tanácsadás?

Mint említettük, egy szervezettől független szakember kapcsolódik be a működésbe. Felmerülhet benned a kérdés, hogy egy “idegen” mégis hogyan tud jól implementálható tanácsokat adni. Nos, pont ez a lényeg, hiszen ha kívülről szemléljük az állapotot, számos olyan tényezőt vélhetünk felfedezni, melyek felett mi, a munkatársakkal karöltve elsiklanánk.

Az egész procedúra egy folyamataudittal kezdődik, mely keretében a szakértővel alaposan feltérképezzük a minőségirányítás jelen helyzetét. Ezután következhet az új stratégia, valamint s minőségcélok meghatározása. Ennél a pontnál azt célszerű figyelembe venni, hogy hol kell igazán javulni, milyen mutatók esetén szükséges leginkább fejlesztés, előrelépés.

Természetesen minden lépés a vállalattal történő szoros együttműködés nyomán körvonalazódik, így indul csak el a rendszerépítés és a tanácsadói tevékenység végrehajtása. A közös munkát sorozatos egyeztetések, javaslatok, vizsgálatok övezik. A minőségirányítási rendszer eredményeiről érkezik visszacsatolás, további fejlesztési útmutatások és értékelés is elérhetőek lesznek.

Ha te is úgy érzed, hogy szükséged lehet rá…

A nagy hajtás közepette időnként hasznos megállni és végiggondolni a szituációkat. Főként azoknak a cégeknek ajánlott beépíteni a minőségirányítási tanácsadást a működésébe, akik napról napra az üzleti folyamataik javításán munkálkodnak, hogy megfeleljenek a vevői elvárásoknak.

Szintén ideális lehetőség azoknak, akik az ISO 9001 minőségirányítási szabvány szerint kívánnak operálni, illetve az ügyfélelégedettség mértékét jelentősen növelni szeretnék. Ha magadra ismertél, javasoljuk, hogy mielőbb vedd fel a kapcsolatot egy tapasztalt tanácsadóval!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.