Követem Élet + Stílus Claudia Schiffer szupermodell a düsseldorfi múzeumban szervez kiállítást

Claudia Schiffer szupermodell a düsseldorfi múzeumban szervez kiállítást

Promóció

A Claudia Schiffer által szervezett kiállítás a kilencvenes évek divatját idézi meg, neves fotográfusok munkái által.

Claudia Schiffer személyes ereklyéit is kiállítja

Promóció
- Advertisement -

A düsseldorfi Kunstpalast Múzeum ad otthont a Claudia Schiffer által szervezett fotókiállításnak, amely az „egy személyes utazás a kilencvenes évek divatvilágában” témát dolgozza fel, írja a The Art Newspaper. A kiállításon olyan fotográfusok munkái kerülnek bemutatásra, mint Juergen Teller, Corinne Day, a Chanel kreatív igazgatója Karl Lagerfeld, Herb Ritts és Ellen von Unwerth.

/ Fotó: Chanel

A fotók mellett a korszakra jellemző magazinok és reklámanyagok is megjelennek. Schiffer azt tervezi, hogy személyes szuvenírjeit is bemutatja, amelyek bepillantást engednek a legendás divatbemutatók és partik világába.

A tervek szerint a kiállítás 2021 március 4-től június 13-ig lesz megtekinthető.

„A nyolcvanas években szerettem bele a divatba, de a kilencvenes években vált igazán világossá számomra, mit is jelent ez a szakma. Ez egy nagyon intenzív és csodálatos időszak volt, különbözött bármi mástól, amit azelőtt átéltem. A rengeteg fotózás és divat uralta a szalagcímeket. Én és más szupermodellek magunkba szippantottuk ezt a légkört, ezért éltünk, és felismertük, hogy ez az első alkalom, hogy hatalmunk van megváltoztatni a dolgokat” – emlékszik vissza a modell.

Rekordernek számít több évtizedes karrierjével

A németországi születésű Claudia Schiffert 1987-ben fedezte fel a divatszakma, Schiffer otthagyva jogi tanulmányait modellkedni kezdett. Világrekordot állított fel azzal, hogy több mint 30 éven keresztül a pályán van és több mint 1000 címlapon jelent meg.

Elizabeth Hurley ikonikus Versace ruhájának története

A divattörténelem egyik felejthetetlen pillanata volt, amikor az angol szívtipró, Hugh Grant új filmjének, a Négy esküvő egy temetésnek premierjén megjelent Elizabeth Hurley-vel az oldalán. Hurley vált az est sztárjává a fekete, biztosítótű-dizájnnal rendelkező Versace ruhával, írja a . Elizabeth “Liz” Hurley még ismeretlen színésznő volt, amikor a vörös szőnyegre lépett akkori barátjával, Hugh Granttel.

Jelenleg az Egyesült Királyságban él és a mai napig modellkedik. Legutóbb a Chanel J12-es karórájának promóciójában tűnt fel.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3