A Cluse órákat és ékszereket gyárt, székhelye Amszterdamban található. A holland cég márkája nem túl ismert, mégis érdemes odafigyelni rá. A Cluse márka 2013-ban indult el, amikor hollandiai órakereskedők megalapították és széles választékban kezdték el gyártani a női és a férfi karórákat.

Milyen női órákat kínál a Cluse?

Több dolognak is köszönhetik a népszerűségüket a Cluse női karórák. A CluseFeroce kollekciója egyszerű és elegáns karórákból áll, amelyek a márkára olyannyira jellemző minimalista esztétikával rendelkeznek és akár hétköznapi óraként is hordhatók. A Feroce Steel White in Gold 3,6 centiméteres karóra mattfehér számlapjával és aranyszínű, rozsdamentes tokjával, láncszemes szíjjal kapható. Ezeknél az óráknál a szíjak cserélhetők, így a stílusokat és a színeket is bátran kombinálhatjuk. Ennek a kollekciónak létezik egy Petite vonala is, amely nagyjából hasonló órákat rejt, ám sokkal kisebb méretben. A FerocePetite Gold Colour karórát IrisMittenaere tervezte és mérete 3,15 cm.

Hálós szíjával szintén igazán mutatós darab. A CluseBohoChic kollekciójának Boheme karórája a fekete, acél szíjjal egy kvarc analóg óra, amely minden alkalomra bátran viselhető. Kiváló minőségű fém felület és laza stílus jellemzi ezeket a karórákat. A CluseBohoChicMesh Black karóra rozsdamentes acélból készül és fekete számlappal, valamint hálós szíjjal vásárolható meg. Az órának igen egyszerű a kijelzője, amelyen a 12 óránál tüntették fel a márkanevet. Ennek a kollekciónak elérhetők kisebb méretben is a karórái, így igény esetén 2,8 centiméteres méretben is megvásárolhatók. Ha kedveljük a mogyorószínt, akkor válogassunk a kollekció bőrszíjas órái közül.

A mogyorószínű szíjjal rendelkező karórát nagyon precízen készítették el a kifinomult és elegáns eredmény érdekében. Az órán a mogyorószín mellett a tojásfehér szín és a rózsaarany szín köszön vissza. Ezt a szíjat is könnyedén le lehet cserélni, így bátran személyre szabható. A Cluse La Tetragone kollekcióból a Mesh Gold Forest Green karóra 2,9 centiméteres és négyzet alakú. Az elegáns minimalista dizájnórát bármilyen alkalomra viselhetjük. Ugyanebből a kollekcióból választhatjuk a Steel White Pearl kvarcórát, amely szintén szögletes tokkal és lekerekített élekkel a maga 2,8 centiméterével egy igazi női óra. A rozsdamentes acélból készült óra arany, ezüst és rózsaarany kivitelben is megvásárolható. Ehhez az órához bármely 16 mm-es Cluse szíj használható, így kimondottan jól kombinálható darab.

Ugyanebben a kollekcióban található meg egy hálós opciójú karóra is, amely feltűnően fényes, erdőzöld színű számlappal rendelkezik, így izgalmas retró megjelenést eredményez. A Vigoreux kollekció férfiak és nők számára is készül és egy nagyteljesítményű Miyota kvarcmű hajtja. A sportórasorozat nagyon kedvelt a vásárlók körében. Mindazoknak ajánlják, akik kedvelik a nagyobb méretű órákat. A 4 centméteres óra ultravastag modell, amely csiszolt és polírozott rozsdamentes acélból készül és benzinkék számlappal rendelkezik. Ez a modell egészen 50 méterig vízálló. Kisebb modellje a Steel White ezüst színű karóra, amely fehér számlappal rendelkezik és a vízállósága szintén 50 méter.

Milyen divatszínek hódítanak most?

A női elegancia persze sok mindenen múlik, de érdemes az éppen aktuális divatszínekre odafigyelni, ha karóra vásárlás előtt állunk. Idén a barna, a bézs és a fekete, de emellett a zöld és a bordó árnyalatai is hódítanak. A Cluse órák között számtalan ilyen színárnyalatot találhatunk, így divatos karórára tehetünk szert. A webshopokat érdemes folyamatosan figyelni, hiszen az akciós órákat folyamatosan töltik fel. Az ünnepek közeledtével megfizethető áron lephetjük meg kedvesünket egy gyönyörű Cluse női karórával.

A Cluse márka minimalista órákat értékesít és főként női modelleket találhatunk meg a kínálatban. Ezeket a karórákat megfizethető áron vásárolhatjuk meg, de érdemes a márka nyakláncait, karkötőit és gyűrűit is figyelemmel kísérni, hiszen sok esetben tökéletesen illeszkednek a karórákhoz, így akár egy teljes kollekciót is ajándékozhatunk szeretteinknek.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.