A Cluse órákat és ékszereket gyárt, székhelye Amszterdamban található. A holland cég márkája nem túl ismert, mégis érdemes odafigyelni rá. A Cluse márka 2013-ban indult el, amikor hollandiai órakereskedők megalapították és széles választékban kezdték el gyártani a női és a férfi karórákat.

Milyen női órákat kínál a Cluse?

Több dolognak is köszönhetik a népszerűségüket a Cluse női karórák. A CluseFeroce kollekciója egyszerű és elegáns karórákból áll, amelyek a márkára olyannyira jellemző minimalista esztétikával rendelkeznek és akár hétköznapi óraként is hordhatók. A Feroce Steel White in Gold 3,6 centiméteres karóra mattfehér számlapjával és aranyszínű, rozsdamentes tokjával, láncszemes szíjjal kapható. Ezeknél az óráknál a szíjak cserélhetők, így a stílusokat és a színeket is bátran kombinálhatjuk. Ennek a kollekciónak létezik egy Petite vonala is, amely nagyjából hasonló órákat rejt, ám sokkal kisebb méretben. A FerocePetite Gold Colour karórát IrisMittenaere tervezte és mérete 3,15 cm.

Hálós szíjával szintén igazán mutatós darab. A CluseBohoChic kollekciójának Boheme karórája a fekete, acél szíjjal egy kvarc analóg óra, amely minden alkalomra bátran viselhető. Kiváló minőségű fém felület és laza stílus jellemzi ezeket a karórákat. A CluseBohoChicMesh Black karóra rozsdamentes acélból készül és fekete számlappal, valamint hálós szíjjal vásárolható meg. Az órának igen egyszerű a kijelzője, amelyen a 12 óránál tüntették fel a márkanevet. Ennek a kollekciónak elérhetők kisebb méretben is a karórái, így igény esetén 2,8 centiméteres méretben is megvásárolhatók. Ha kedveljük a mogyorószínt, akkor válogassunk a kollekció bőrszíjas órái közül.

A mogyorószínű szíjjal rendelkező karórát nagyon precízen készítették el a kifinomult és elegáns eredmény érdekében. Az órán a mogyorószín mellett a tojásfehér szín és a rózsaarany szín köszön vissza. Ezt a szíjat is könnyedén le lehet cserélni, így bátran személyre szabható. A Cluse La Tetragone kollekcióból a Mesh Gold Forest Green karóra 2,9 centiméteres és négyzet alakú. Az elegáns minimalista dizájnórát bármilyen alkalomra viselhetjük. Ugyanebből a kollekcióból választhatjuk a Steel White Pearl kvarcórát, amely szintén szögletes tokkal és lekerekített élekkel a maga 2,8 centiméterével egy igazi női óra. A rozsdamentes acélból készült óra arany, ezüst és rózsaarany kivitelben is megvásárolható. Ehhez az órához bármely 16 mm-es Cluse szíj használható, így kimondottan jól kombinálható darab.

Ugyanebben a kollekcióban található meg egy hálós opciójú karóra is, amely feltűnően fényes, erdőzöld színű számlappal rendelkezik, így izgalmas retró megjelenést eredményez. A Vigoreux kollekció férfiak és nők számára is készül és egy nagyteljesítményű Miyota kvarcmű hajtja. A sportórasorozat nagyon kedvelt a vásárlók körében. Mindazoknak ajánlják, akik kedvelik a nagyobb méretű órákat. A 4 centméteres óra ultravastag modell, amely csiszolt és polírozott rozsdamentes acélból készül és benzinkék számlappal rendelkezik. Ez a modell egészen 50 méterig vízálló. Kisebb modellje a Steel White ezüst színű karóra, amely fehér számlappal rendelkezik és a vízállósága szintén 50 méter.

Milyen divatszínek hódítanak most?

A női elegancia persze sok mindenen múlik, de érdemes az éppen aktuális divatszínekre odafigyelni, ha karóra vásárlás előtt állunk. Idén a barna, a bézs és a fekete, de emellett a zöld és a bordó árnyalatai is hódítanak. A Cluse órák között számtalan ilyen színárnyalatot találhatunk, így divatos karórára tehetünk szert. A webshopokat érdemes folyamatosan figyelni, hiszen az akciós órákat folyamatosan töltik fel. Az ünnepek közeledtével megfizethető áron lephetjük meg kedvesünket egy gyönyörű Cluse női karórával.

A Cluse márka minimalista órákat értékesít és főként női modelleket találhatunk meg a kínálatban. Ezeket a karórákat megfizethető áron vásárolhatjuk meg, de érdemes a márka nyakláncait, karkötőit és gyűrűit is figyelemmel kísérni, hiszen sok esetben tökéletesen illeszkednek a karórákhoz, így akár egy teljes kollekciót is ajándékozhatunk szeretteinknek.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.