Követem Közélet A CNN visszautasította Trump rasszista kampányvideóját

A CNN visszautasította Trump rasszista kampányvideóját

Promóció

Pénteken megjelent az új Trump-kampányvideó, ami arra bíztatja a szavazókat, hogy a republikánus pártra szavazzanak az évközi választásokon. A reklámfilm a közép-amerikai menedékkérők karavánjára invázióként hivatkozik.

Promóció
- Advertisement -

A kampány azzal próbálja a migránsokat bűnözőként beállítani, hogy egy lapon emlegeti őket a halálraítélt Luis Bracamontes-szel. Bracamontes egy mexikói bevándorló, aki 2014-ben ölt meg két rendőrt.

Donald Trump szerint az atomalku megállapodásba foglaltakat nem ellenőrizhető módon hajtotta végre – Szankciók jönnek

Újabb szankciókat jelentett be Donald Trump Irán ellen. Az amerikai elnök magáról készült fotóval, a Twitter közösségi portálon közölte a büntetőintézkedések korábban már beharangozott megújítását.

Bár a férfi illegálisan vándorolt be Amerikába, egy Trump által megosztott reklám határozottan állítja, Bracamontes-t a demokraták engedték az országba. A videó hazugságon alapszik, de mindez nem számít, ha ezzel a szavazókat arra sarkallják, hogy a bűnöző migránsok hordájától tartva a republikánusokat válasszák.

Donald J. Trump on Twitter

It is outrageous what the Democrats are doing to our Country. Vote Republican now! https://t.co/0pWiwCHGbh https://t.co/2crea9HF7G

Donald Trump Jr., az amerikai elnök fia a twitteren fejezte ki felháborodását, amiért a CNN nem volt hajlandó sugározni a kampányvideót. Azt állítja, a hírcsatorna inkább közvetít fake news-t, mint hogy beszéljen valódi, fenyegető problémákról.

A CNN teljesen egyértelművé tette, hogy ez a videó rasszista. Mikor lehetőséget kaptunk a fizetett reklám sugárzására, visszautasítottuk. Ezek a tények

válaszolta a csatorna a Twitteren.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3