Egy hetvenes éveiben járó brit férfit azzal vádolnak, hogy leütötte a lányát, majd megerőszakolta egy elhagyatott tengerparton.

Letartóztattak egy brit nyugdíjast, aki állítólag megerőszakolta részeg lányát egy elhagyatott görögországi tengerparton, írja a DailyStar.

Lánya elmondta a rendőrségnek, hogy megtámadták, édesapját pedig két nappal később, június 12-én letartóztatták. A lány beismerte, hogy részeg volt, és azt mondta, nem emlékszik semmire a támadójáról, azon kívül, hogy teljesen fehér ruhát viselt.

A biztonsági kamera felvételeit megvizsgáló hatóságok elmondták, hogy az apa-lánya páros együtt ivott egy bárban, mielőtt a férfi obszcén gesztusokat tett az áldozat felé. A hírek szerint arcon ütötte lányát, követte az utcára, majd a tengerparton követte el a szexuális támadást.

Az orvosszakértők szerint az áldozatot olyan sérülések borították, amelyek a tengerparton található kövekkel és ágakkal voltak összhangban. Kiemelték, hogy sérülései nemi erőszakra is utalnak, és megerősítették, hogy az apától és a lányától is DNS-mintákat gyűjtöttek.

A nyugdíjas ellen nemi erőszak, szexuális zaklatás és családon belüli erőszak miatt emeltek vádat. Minden vádpontban ártatlannak vallotta magát, és tagadta, hogy ő volt a felelős a támadásért. A nő nem tudja elhinni a történteket, és azt mondta, az apja nem erőszakolta volna meg.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet