Csobot Adél férje védelmére kelt, miután Rubint Réka közösségi oldalán ünnepelte, hogy Rácz Jenő kiejtette Istenes Bencét a Sztárboxban.

A nézők izgatottan várták Istenes Bence és Rácz Jenő mérkőzését a Sztárboxban, amiből a várakozásokhoz képest is nagyobb balhé lett. A műsorvezető nem volt hajlandó kezet fogni a nyertes séffel, mivel állítása szerint “ordenáré módon” beszélt vele a meccs közben. Istenes ezután többször is azt nyilatkozta, hogy úgy gondolja, a bírók igazságtalanul pontoztak. 

A helyzetről több celeb is megosztotta a véleményét, és a közösségi médiát is ellepték az eredményre érkezett reakciók.

Bajnok vagy, Rácz Jenő! Szívből gratulálunk és a csapatodnak is! Van igazság…

idézte Rubint Réka gratulációját a 168. A séf nyeresége miatt érzett öröméről Rubint férje, Schobert Norbi is posztolt közösségi oldalán. A család vélhetően azért is tették le a voksukat Rácz mellett, mert pár héttel ezelőtt Istenes volt az, aki legyőzte Ifj. Schobert Norbertet a műsorban. Rubint posztja alatt a műsorvezető felesége, Csobot Adél is megjelent a kommentszekcióban.

Hát minden van, csak igazság nem!

– írta az énekesnő Istenes vereségéről. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.