Csonka András elárulta, hogy sok mindent másképp csinálna az életében, hogyha visszamehetne az időben.

Csonka András bevallása szerint korábban szinte csak a karrierjére koncentrált, ami negatív hatással volt a magánéletére, írja24.hu

Ha végignézek az életemen és visszapörgethetném, akkor nagyon sok mindent másképp csinálnék, gondolok itt a magánéletemre, társasági életemre vagy a szakmai próbálkozásaimra.

“Az átlagnál többször akartam megúszni a dolgokat vagy megalkuvó voltam. A főiskola után a munkám volt a mentsváram, édesapám szellemi leépülése óriási feszültség faktor volt otthon. A Família Kft. nagyon jó menekülő út volt számomra, a szakmai sikerek jöttek, a magánéletemet viszont teljesen eltemettem.”

“Akkor örültem, hogy belekapaszkodhattam a sorozatba, de ha lehetne, visszatekerném az idő kerekét. Ha visszapörgethetném az életem, teljesen másképp csinálnám, de visszanézve ezt könnyű mondani. Kifejezni könnyű, amit elszúrtam, de vajon ez bátorság vagy gyávaság?”

Csonka a közösségi médiáról is elárulta a véleményét. 

A közösségi média sok szempontból nagyon káros, hiszen csak azt látjuk, hogy mindenki utazik, gyönyörű, drága ruhákban jár és photoshopolt fejjel vigyorog, ami miatt rengeteg ember érezheti rosszul magát

– mondta. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet