Úgy érzed, elérkezett az idő, hogy végleg kiiktasd az eldobható poharakat és helyettük az újrahasználható megoldást válaszd a fenntarthatóság jegyében? Helyesen vélekedsz, mivel a felesleges hulladékok ideje lejárt, mindannyiunk közös érdeke, hogy a környezettudatosság mellett döntsünk.

Miért éri meg a repoharas rendszerhez csatlakoznod?

A Cup Revolution komplex szolgáltatása a vendéglátás bármely területén igénybe vehető, akár egyszeri alkalmakban, egy-egy rendezvényben gondolkodsz, akár egy teljes fesztiválszezonban. A RevoCup rendszere a lehető legjobb opció. Nem lesz gondod a gyártással, mosogatással, logisztikával sem. A fesztiválpohár ráadásul vállalkozásod arculatához szabható, tehát lehetőséged van saját grafikás poharak kérésére is.

Ha csak egy eseményre lenne szükség néhány ezer repohárra, az is megoldható, de a nagyobb tömegek kiszolgálása sem kérdés.

Mindenképp megéri, ha jó ideje küzdesz a magas szemétszállítási költségekkel, ha szeretnél egy környezettudatos, fenntarthatóbb kiszolgálási rendszert. Sőt, akkor is, ha rengeteg terhet dobnál le a válladról. A használt poharak helyett tiszta példányokat kapsz, amelyek csomagolásmentes, zárt dobozokban kerülnek kiszállításra. Részese lehetsz az újrahasznosítás körforgásának.

Mit kínál a Cup Revolution?

Régi vágyad egy hulladékmentes környezet megteremtése? Miért fizetnél a szemétért, ha nem muszáj? Ráadásul nemcsak a szemétszállítás költséges, hanem az eldobható termékek is drágák. A RevoCup rendszerével jelentős összeget spórolhatsz, amelyet szemétszállítás helyett fejlesztésre, bővítésre fordíthatsz.

Ami szintén mellette szól, az a fenntarthatóság, hiszen akár 500 alkalommal is újrahasználhatók a repoharak, sőt az elhasználódott vagy sérült példányokból regranulátum készül, amely újjászületik egy virágosláda, komposztáló láda, esetleg rendezvénypadló képében. Semmi sem vész tehát kárba, mert egy új cél beteljesítésében, más termék gyártásához bevethető.

További érvek a repoharak mellett: a gazdaságosság, a higiénikusság, illetve az átjárhatóság a partnerhálózaton belül. A pohárleszedés és mosogatás kiiktatásával a munkaerőre fordított költségeidet is mérsékelheted.

A Cup Revolution HOBART mosogatórendszerrel garantálja a tisztaságot és a higiéniát. A kiszállítás zárható, fedeles, pormentes ládákban történik másodlagos csomagolás nélkül. A vendégek más rendezvényeken, koncerthelyszínen is felhasználhatják a kapott tokeneket, ahol ugyanez a rendszer működik.

Komplex szolgáltatás az egyéni igényekhez mérten

Akár általános pohárbérlésben gondolkodsz, akár saját grafikás fesztiválpoharakban, mindezt könnyedén megvalósíthatod. Minél nagyobb fókuszt helyezünk a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra, annál többet teszünk az élhető jövő érdekében.

Légy részese te is az újrahasznosítás körforgásának!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.mphshop.hu - 2024 június - Cikk1

Összhangban a hatékony működésért

A hidraulikus rendszerek hatékony működéséhez tökéletes harmónia és összhang szükséges. Akárcsak egy zenekar esetében, hiába játszik szinte mindenki tökéletesen a hangszerén, elég egyetlen hamisan zenélő tag, és az összhatás máris elmarad a kívánttól.

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.