Czutor Zoltán közösségi médiaoldalán petárdázásra buzdított szilveszterkor, ami miatt rengetegen, köztük állatvédők is élesen kritizálták.

„Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem. Hajrá durrogás!” – írta közösségi médiaoldalán Czutor Zoltán.

Kijelentése sokaknál kiverte a biztosítékot, a népharagot tovább fokozta, mikor a híresség egy autista gyermek édesanyjának is kifogásolható választ adott. A botrányra Molnár Anikó is reagált, amit a 168 szemlézett.

“Gratulálok Czutor Zoltánnak! Hihetetlen, hogy én mindig felnéztem rá, és azt gondoltam, egy olyan férfi, akinek hat gyermeke van, csak jó ember lehet” – kezdte posztját.

Most viszont azt kell mondjam, hogy nagyot csalódtam benne, és csak bizakodom, hogy a gyerekeinek nem ezt az „értékrendet” adja tovább

– írta Molnár, hozzátéve, az sem mentség, ha Czutor be volt csiccsentve, amikor a poszt született. “A bíróságon sem mentik fel a gyilkost, csak mert épp nem volt józan, amikor a bűntényt elkövette” – jelentette ki a színésznő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet