Semmiképp sem szabad a véletlenre bízni annak a kérdésnek az eldöntését, hogy hol telepedjünk le. Elvégre az, hogy hol, milyen környezetben élünk, nagymértékben meghatározza a mindennapjainkat, a hangulatunkat és úgy általánosságban véve a jóllétünket.

Mindenképpen természetközeli helyen szeretnénk élni egy olyan ingatlanban, ami maximális kényelmes biztosít számunkra? Akkor a Mártonhegy lábánál felépített D72 Residence villalakásainak egyike minden álmunkat-vágyunkat valóra válthatja!

Ezek a lakások nem mindennapi, a filmekben látott luxussal vannak felszerelve, ráadásul a kényelmünket az intelligensen működtethető rendszerek is szolgálják. Az pedig már csak hab a tortán, hogy saját használatú, az intim szféránkat megőrző, épített kertrésszel is rendelkezhetünk.

Mit nyerünk garantáltan, ha beruházunk egy ilyen villalakás megvásárlásába? Mostani cikkünkben részletesen is kifejtjük a választ, íme!

Okos, innovatív megoldásokkal vannak felszerelve

Amennyiben egy villalakást választunk otthonunknak, akkor kipróbálhatjuk az igényeinknek megfelelően használható intelligens megoldásokat is. Ezek nagyon kényelmessé teszik a mindennapjainkat.

Gondolunk itt például a hanggal vezérelhető fűtésre-hűtésre, az okos szellőztető, illetve árnyékoló rendszerekre. De ott a kulccsal használható privát lift, valamint az e-autó töltési lehetőség is, mely mind-mind a rendelkezésünkre áll.

Ugyanúgy, ahogy azok az innovatív eszközök is, amiknek köszönhetően maximális komfortban érezhetjük magunkat a lakásunkban. Ezek közé tartoznak többek között a biztonsági ajtók, illetve a videós kaputelefonok és kamerarendszerek.

Csendes, nyugodt, természetközeli helyen élhetünk

A villalakások rendszerint a zajos csomópontoktól, illetve forgalmas utaktól távolabb, csendes, nyugodt városrészekben találhatók, ahol gyakran természethez közeli, sőt mi több, idilli környezetben élhetünk. A fentebb már említett lakópark például Budapest egyik régi, patinás városrészén található. A 12. kerületben, egészen pontosan a sok zöldövezetet, illetve erdős területet biztosító Mártonhegy lábánál került kialakításra.

Saját, kizárólagos használatú kertet tudhatunk a magunkénak

A villalakásokhoz általában egy szabadtéri terület is hozzátartozik, amit úgy terveznek meg, alakítanak ki a szakemberek, hogy megőrizze a privát szféránkat. Emellett kizárólagos hozzáférést biztosítson. Ez azt jelenti, hogy nem kell osztoznunk rajta a szomszédokkal, bármikor használhatjuk, amikor csak kedvünk van hozzá.

Nem vitás, hogy alaposan át kell gondolnunk, hova költözzünk. Azt, hogy melyik ingatlant vásároljuk meg annak érdekében, hogy az elképzelésünknek megfelelő helyen és körülmények között tudjunk élni.

Nem akarunk kompromisszumot kötni, és csakis a legmagasabb luxussal és a leginnovatívabb megoldásokkal felszerelt, prémium minőségű lakások jöhetnek szóba? Akkor a D72 Residence villaparkban megtalálhatjuk azt, amit keresünk!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.mphshop.hu - 2024 június - Cikk1

Összhangban a hatékony működésért

A hidraulikus rendszerek hatékony működéséhez tökéletes harmónia és összhang szükséges. Akárcsak egy zenekar esetében, hiába játszik szinte mindenki tökéletesen a hangszerén, elég egyetlen hamisan zenélő tag, és az összhatás máris elmarad a kívánttól.

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.