David Lynch What Did Jack Do? című új filmjének egy éneklő majom a főszereplője

David Lynch új rövidfilmjéhez, a What Did Jack Do?-hoz két dalszöveget is írt a rendező.

David Lynch új filmje, egy 17 perces detektív sztori, amely a Netflixen látható. A rövidfilm nem csak Lynch személye miatt érdekes, egy új sztár is bemutatkozik benne. Ő nem más, mint Jack Cruz, a majom, aki saját magát alakítja a filmben. A kis emberszabásút gyilkossággal vádolja egy nyomozó, akit Lynch személyesít meg a What Did Jack Do? című rövid filmnoirban, írja a Dazed.

david lynch what did jack do
David Lynch detektívet alakít kisfilmjében / Fotó: Netflix

Az aranyos állatka, filmtrükk segítségével nem csak megszólal, de még dalra is fakad Lynch filmjében, a szerzemény címe True Love’s Flame.

David Lynch megkapta, amit már rég akart neki a világ

A korábbi Oscar-jelölései ( Az elefántember, Kék bársony, Mulholland drive – A sötétség útja című filmek rendezéséért) során David Lynch sosem kapta meg a hőn áhított aranyszobrot. Ám most, a Kormányzók díjátadóján tiszteletbeli Oscar-díjat vehetett át életművéért Lina Wertmüller, Wes Studi és Geena Davis társaságában.

A különleges dal bakelitlemezen is megjelenik, a fanatikusabb Lynch-rajongók legnagyobb örömére. A lemez B-oldalán a Dancin’ in the World of Love című dal csendül fel. A What Did Jack Do? zenei anyaga, a Bandcamp platformon is hozzáférhető.

David Lynch’s What Did Jack Do? | “The Flame of Love” | Netflix

In a locked down train station, a homicide detective conducts an interview with a tormented monkey. https://www.sacredbonesrecords.com/products/sbr252-david-…

Mindkét szerzeményt Lynch írta Dean Hurley közreműködésével, aki a film elkészítésében is részt vett.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból