Dekorlapok használata a fürdőszobában

Amennyiben sikerült dönteni a fürdőszoba burkolatát illetően, jöhet még egy fontos lépés, mégpedig az izgalom becsempészése a helyiségbe. Ahhoz, hogy a lakás ezen része változatos és egyedi legyen, néha nem árt egy kicsit kilépni abból a bizonyos komfortzónából.
Ehhez elegendő lehet dekorlapokat használni, amik ma már nemcsak a konyhában állják meg a helyüket.

Dekorcsempe és dekorlapok

A dekorlapok világába számos méretű és árnyalatú típus tartozik. A változatosságot leginkább a grafikai tervezés részletessége adja, ami által akár virágos ornamentikát is találhatunk. Kevesen ismerik és használják még ezeket a darabokat, azonban az elmúlt időszakban egyre többen döntenek úgy, hogy dekorcsempéket alkalmaznak a lakás ezen pontján.

Mivel ezeket többféleképpen is fel lehet helyezni, így akár még egy ugyanolyan esetében sem biztos, hogy két fürdőszoba hasonló lesz. Akár 45 fokban is el lehet forgatni ezeket a vörösagyagból gyártott kiegészítőket. A Mozaikkerámia dekorlapjai között találhatóak 5×9-es és 6×6-os méretű típusok is, amik felhelyezéséhez nem árt szakember segítségét kérni. A pontos felrakás esetén ugyanis nagyon fontos a megfelelő betétek használata.

Milyen változatok között válogathatunk dekorlapok esetén?

Hirdetések
Ott van például a hazai Valore üzem, ahol első osztályú termékeket gyártanak. Az esztétikus és minőségi modellek mérete 20×50-es, aminek köszönhetően még változatosabbá tehetjük az otthonunkat. Az újonnan megjelent márka gyártmányai nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkeznek ezen a piacon, így nem árt velük is egy kicsit közelebbről megismerkedni.
A másik kiemelkedő vállalat a Listello, akik különleges grafikai tervezéssel teszik egyedivé az összes dekorlapjukat. A nyomatokkal ellátott, téglalap alakú változatok segítségével változatosságot csempészhetünk a lakásba. A kínálatuk több mint 600 elemet sorakoztat fel, így szinte biztos, hogy mindenki talál magának megfelelő stílusú dekorcsempét.
Nem maradhat ki a felsorolásból a mozaiklap sem, amelyek között számos árnyalatban és kivitelben található különleges és egyedi fürdőszobai kiegészítő. Amennyiben elegáns helyiségre vágyunk, érdemes megnézni és kipróbálni ezeket a 30×30-as változatokat, amiket kizárólag beltéri burkolásra ajánlanak.

Színek és mintázatok

A választékban tényleg minden megtalálható. A virágos kompozíció mellett találkozhatunk leveles, tengerpartos, de még kávés verzióval is. Persze utóbbi nem igazán állja meg a helyét a fürdőben, ettől függetlenül, ha valaki szereti a koffeint, akkor érdemes azt becsempészni az otthon egyik másik szegletébe.
Rendelhető továbbá nyugalmat árasztó feng shuis, füvet ábrázoló Cersanit Fresh Moss változat, illetve természetesen számos egyszerűbb formával ellátott típus egyaránt. Mindegy, hogy mire is vágyunk, a dekorlapok kínálata rendkívül széles, így biztosan találni fogunk stílushoz passzoló darabot.

Top sztorik a rovatból

barber-shop-gb60ac37e9_1280

Te láttál már ilyen látványos barber shopot?

Manapság az ápoltság, a jó kinézet igenis fontos és elengedhetetlen. Ez elmondható az élet szinten minden területére. Legyen szó akár egy üzleti megbeszélésről, tárgyalásról vagy akár mondjuk egy családi születésnapról.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet