Mindannyian szeretnénk, hogy otthonunk hangulatos, kellemes hely legyen egész évben, így ennek megteremtéséhez ma már bátran használjunk dekorvilágítást kültérre és beltérre egyaránt. Egy meghitt családi eseményre készül? A világítás, mint dekoráció tökéletes ötlet, bárhol tartják is!

A világítás mint dekoráció

A megfelelő világítás elengedhetetlen minden helyzetben, minden helyszínen. A fő fényforrás mellett a világítás, mint dekoráció manapság egyre nagyobb szerephez jut, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően már nem kell lemondanunk a dekorvilágítás kültérre való kiépítéséről, megvalósításáról sem.

Egyre több otthon és terasz, kert és udvar dekorációs eleme a világítás, szinte nélkülözhetetlen kiegészítővé vált kültéren is a beltéri használat mellett. A világítás, mint dekoráció pedig számtalan formában kivitelezhető mindkét esetben, rengetegféle lámpatest elérhető a Ledkor.hu dekorvilágítás termékei között.

Népszerűek a LED-megoldással ellátott lámpák, melyek fogyasztása igen csekély, hosszabb idő elteltével is alig észrevehető. Magas élettartamuk miatt mindenképpen jó befektetésnek bizonyulnak, és garantáltan mindenki megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet. Mint dekoráció, a legkönnyebben és a legsokoldalúbban megvalósítható szinte bárhol.

Tervezzen dekorvilágítást kültérre is!

Mielőtt kiválasztjuk a tökéletesnek gondolt dekorvilágítást kültérre, néhány dolgot vegyünk számításba. Döntsük el, mekkora fényforrást szeretnénk vele elérni, illetve van-e más fény, világítás is a közelben. Fel kell mérnünk, milyen hosszú vezeték kell, illetve hogy egyáltalán van-e szükség rá.
A varázslatos hangulat egy jól megválasztott és jól elhelyezett dekorvilágítás segítségével garantált minden terasz, kert esetében. Nagy előny, hogy egyszer kell alaposan megtervezni, és akár hosszú évekig a hangulatfelelős szerepet töltheti be.
Https-__Ledkor.hu_ - 2021 Augusztus - Cikk2
Választhatunk LED izzósort, leszúrható lámpát vagy a legkülönfélébb formájú dekorlámpa közül ízlés és igény szerint. A dekorvilágítást kültérre olyan technológiával látták el, mely időjárásálló, többnyire LED izzóval működik, de napelemes változatban is kapható, és kifejezetten energiatakarékos.
Rendkívül jól használhatóak kültéri rendezvények vagy vendéglátó egységek dekorációjaként a kültéri világítótestek.

Dekorvilágítás mint lakberendezési kiegészítő

Az otthon melegét a kényelmes bútorok, az igényes lakberendezés és nem utolsósorban az optimális világítás adja. A dekorvilágítás, mint lakberendezési kiegészítő emeli a hangulatot, meghittséget és nyugalmat áraszt. Kitűnő választás a hálószobába például.
Dekorvilágítás manapság nem csak otthonokban található meg, hanem üzletek kirakatait, recepciók pultjait díszíti, kávézókban látjuk lakberendezési kiegészítőként, de számtalan szolgáltató irodáját, munkahelyét teszi hangulatosabbá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!