Demi Lovato énekesnő volt kapcsolatairól és az exeihez való jelenlegi viszonyáról vallott.

Meg kellett tanulnia elengedni az embereket

A 27 éves Demi Lovato énekesnő Jameela Jamil műsorában számolt be arról, hogy egyik volt párjával sem tartja a kapcsolatot, írja a People.

Demi Lovato
Demi Lovato / Fotó: Demi Lovato Hivatalos Instagram-Oldala

“Korábban az volt a szokásom, hogy akivel negatív tapasztalatom volt, azzal mindig igyekeztem rendbe tenni a dolgokat. Ma már egyik exemmel sem vagyok igazi barátságban, mivel rá kellett döbbennem, hogy ez nem egészséges dolog” – magyarázta Lavato.

Demi Lovato korábban félt attól, hogy teljesen elengedjen bizonyos embereket az életéből, de mára ezt megtanulta kezelni. Meg kellett tanulnia azt is, hogy megszakítsa a kapcsolatot a mérgező típusú emberekkel.

A túladagolása óta jobban figyel magára

Az énekesnő 2018-ban adagolta túl magát, azóta igyekszik jobban odafigyelni magára és felállítani határait saját életében.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az elmúlt évben sokkal több javulást éreztem magamon, mint az elmúlt hat évben, amikor világszerte a felépülésemről beszéltem[/perfectpullquote]

– nyilatkozta az énekesnő. Az énekesnő még Wilmer Valderramával, korábbi barátjával sem tartja a kapcsolatot, aki jelenleg Amanda Pachecóval jár jegyben. A pár hat évig járt a 2016-os szakításuk előtt. „Nagyon örülök neki, és a legjobbakat kívánom számára, de már nem vagyunk egymás életének részei, hosszú ideje nem beszéltem vele” – vallotta az Lovato.

A drogtúladagolásban elhunyt Juice WRLD anyja a mentális beteg fiataloknak segít

Carmela Wallace, a néhai rapper Juice WRLD édesanyja szerdán bejelentette, hogy létrehozta a Live Free 999 alapítványt. A jótékonysági szervezet azoknak a fiataloknak nyújt segítséget, akik mentális betegséggel küzdenek, írja a . A Live Free 999 Juice WRLD – valódi nevén Jarad Higgins – tiszteletére jött létre, és elsősorban a függőségekkel, a szorongással és a depresszióval kapcsolatos megfelelő kommunikáció kialakítására koncentrál a hátrányos helyzetű közösségekben.

Lovato jelenleg a színész-énekes Max Ehrich oldalán talált a szerelemre.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet