Mint ismert, pénteken este egy 66 éves férfit halálra késelt 57 éves albérlője Budapesten, a Nánási úton, egy társasházi lakásban. Mostanra Dunai Ede író bejegyzéséből kiderült, ki volt a szörnyű tett áldozata.

Lazsányi László volt NBI-es labdarúgó az óbudai késelés áldozata, erősítette meg a hírt az MTK Baráti Kör Facebook-oldal. Korábban a Blikk írta meg, hogy Dunai Ede író szintén a Facebookon közölte, hogy a Csepel egykori labdarúgója hunyt el a késelésben pénteken, ám ő később törölte a bejegyzését.

Az RTL Híradó szombati riportjából kiderült: a volt futballistát az albérlője szúrta halálra, úgy tudják, pénzügyi vita vezetett a gyilkossághoz. A 66 éves áldozatot a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Az 57 éves gyanúsítottat a helyszínen elfogták a rendőrök. Kihallgatásán beismerte a gyilkosságot, kezdeményezték a letartóztatását.

Lazsányi László a fideszes EP-képviselő, Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja. 

Szombat este Deutsch-Lazsányi a közösségi oldalán a fenti bejegyzést tette közzé.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet