Előre fizetünk – Mindent a digitális faktoringról

A mai rohanó és digitális világban az idő még inkább pénz, és egy banki szolgáltatás, ami nem intézhető mobilról egy app segítségével, kőkorszakinak tűnik, és nem képes megszólítani a feltörekvő generációkat.
Ha eddig azt gondoltad, a faktoring valami nagyon bonyolult pénzügyi folyamat, igazad volt, de eláruljuk, hogy mostantól már nem lesz az. A piacon a hagyományos banki szolgáltatások digitalizálása után berobbant a digitális faktoring. De hogy ez mit is takar, ezt gyűjtöttük össze ebben a cikkben.

Amit a faktoringról tudni akartál, de nem merted megkérdezni

Tanulmányaid során valószínűleg, de vállalkozóként minden bizonnyal találkoztál már a likviditás, a cash flow fogalmával. A lényege nagyvonalakban az, hogy amennyiben vállalkozásodnak megvan a fedezete arra, hogy az aktuális fizetési kötelezettségeidnek eleget tegyen, nemcsak, hogy csődbe nem jut, hanem vissza is tudsz forgatni egy bizonyos összeget a termelés növelésére. Az tehát, hogy likvid-e a vállalkozásod, kulcskérdés a jövőjét illetően.
Ha azonban valamilyen okból kifolyólag, például mert nem fizetnek időben a vevőid, és emiatt nem tudod kiegyenlíteni időben a beérkező számláidat, az egyensúly megbillenhet, és külső források bevonására lehet szükség. Egy bankhitel bonyolult, és sokszor kedvezőtlen feltételekkel, hosszú idő alatt szerezhető csak meg. Ebben az esetben léphet be a képbe a faktoring, amellyel visszaszerezheted az irányítást a pénzügyeid felett.

Miért kedvező számodra a digitális faktoring?

Hirdetések

A hagyományos faktoringhoz képest a FlexiBill által kínált digitális faktoring számos előnnyel jár:

  • nem kell papírokkal rohangálnod a városon keresztül egy aláírás miatt
  • nincsenek aláírandó szerződéshegyek
  • helyette van 100%-ban online intézhető folyamat, gyors és kényelmes ügyintézés
A faktorálás tökéletes megoldás lesz a céged számára, ha a biztonságra törekszel, és akadály nélkül növekednél. A digitális faktorház akár már aznap megfinanszírozza a vállalkozásod összes aktív számláját, így biztosítva a likviditásodat, valamint azt, hogy visszaszerezd a kontrollt pénzügyeid felett.

Hogyan működik a digitális faktoring?

Mindössze néhány lépés, hogy a pénzednél legyél.
Díjmentes regisztráció és néhány alapadat és dokumentum feltöltését követően a digitális faktoring szolgáltató pénzügyi algoritmusa finanszírozási keretet és költséget kalkulál. A faktorálás a bruttó számla összegének 0,5-2,5%-a lehet, ügylettől függően. Nincsenek rejtett költségek, és mindezt online, 24 óra alatt elintézheted.
Ha elfogadod az ajánlatot, akkor megtörténik a szerződéskötés, 100%-ban digitálisan.
Ezután akár már aznap folyósítják a számlaérték akár 90%-át. A döntés a Te kezedben van. Vágj bele még ma, és élvezd az előnyeit!

Top sztorik a rovatból

https-__www.joszerszam.com_ - 2022 január - Cikk1

Így szigeteld a házad szakszerűen

A hibás vagy elégtelen szigetelés ugyanakkor a pénztárcánkra is negatívan hat. Ha az “utcát fűtjük”, bizony brutális rezsiszámlával számolhatunk.

https-__www.petissimo.hu_ - 2022 január - Cikk4

A leggyakrabban előforduló kutyabetegségek

Nincs is annál kétségbeejtőbb, mint amikor mindig vidám és aktív négylábúnk levert, rosszul érzi magát, és nincs étvágya. Ezek a tünetek valamilyen betegségre utalhatnak, amelyet mindenképpen azonnal ajánlott kivizsgáltatni állatorvos segítségével.

https-__ezone.hu_ - 2022 január - Cikk1

Ezt jó, ha tudod a routerekről, wifi jelerősítőkről

Életünk ma már az internet köré szerveződik, okoseszközeink igénylik a kapcsolatot, a jelet, így ma már az új építésű lakásokban, intézményekben, irodaházakban, közlekedési eszközökön, de egyre több közterületen is az alapfelszereltség részét jelentik a routerek, wifi jelerősítők.

https___kanape.net_ - 2022 január - Cikk4

Miért jó ötlet egy bőr kanapé beszerzése?

Az ülőgarnitúrák sokféle formában, méretben és anyagban kaphatók, így amikor a tökéletes kanapét keressük a nappalinkba vagy az ideális fotelt, amely hangulatos teret varázsol a pincénkbe, könnyen előfordulhat, hogy hiába próbálkozunk, nem találjuk a megfelelőt.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet