A papíralapú névjegykártyák ideje már lejárt, mégis rengetegen használják őket a mai napig is. Ha nem szeretnél te is ebbe a táborba tartozni, akkor lépj a jövő útjára. Válaszd ehhez a digitális névjegykártyát, mely nemcsak divatos, de fenntarthatóbb környezetet is eredményez.

Vajon neked szól ez az új irány? - ismerd meg a küldetést mögötte

A digitális kártya használatával rendkívül sokat segítesz a környezet védelmében. A papír névjegyek elkészítése ugyanis évente több mint 10000 fa életébe kerül. Ez a szám több, mint döbbenetes. Légy te is részese annak a folyamatnak, amely ezt redukálja! Ezenfelül stílust is teremthetsz a bemutatkozásodnál a kártya használatával. Ez azért is előnyös, hiszen rendkívül pozitív első benyomást tudsz magadról kelteni.
A cégek értékesítő munkatársainak mindig nehéz feladat, hogy hatásosan, ám mégis nyomulásmentesen tudják meggyőzni az új ügyfeleket. A digitális névjegy használatával újszerű és elegáns élményt nyújthatsz a partnerednek, akinek biztosan belevésődsz majd az emlékezetébe. Így a jövőbeni tárgyalások sokkal gördülékenyebben zajlanak majd, és a pozitív végeredményre is sokkal nagyobb esélyed van. Ha szeretnéd egy következő szintre emelni a bizniszed, mindenképpen érdemes kipróbálnod a technológiai újítások ezen darabját.

Egyetlen érintés, megannyi információ

A digitális névjegykártya az NFC chipen keresztül kapcsolódik a telefonunkhoz. A legújabb készülékeknél már szinte kijelenthető, hogy mindegyiken megtalálható ez az alkotóelem. Így a használat egyszerűvé és nagyszerűvé válik. Csupán annyi a dolgunk, hogy odaérintjük a kártyánkat partnerünk telefonjához, és már meg is jelennek rólunk az információk. Külön pozitívum, hogy leendő ügyfelünk egyből el is tudja menteni adatainkat. Ebből kifolyólag nem kell telefonszámcserénél a számok pötyögésével vesződni.

Ugye, milyen fantasztikus? Ha a CardInMove termékét választod, csupán néhány nap elteltével már a kezedben is tarthatod ezt a forradalmian új névjegyet. Az adataidat is rendkívül egyszerűen és gyorsan, korlátlanul módosíthatod. Megadhatsz magadról profilképet is, illetve számos egyéb olyan információt, amelyre a papír változaton nem lenne lehetőséged. A kártya használata tehát könnyű, és teljes mértékben biztonságos.

Néhány további tudnivaló a digitális névjegykártyákról

A papíralapú névjegykártyák általában 88%-ban a szemetesben végzik egy hét eltelte után. Így sok esetben nem is tudják betölteni az információátadó funkciójukat. Ezzel szemben a digitális változatnál azonnal a partnered telefonjába kerülnek a tudnivalók, így nem fenyeget ez a veszély.
A különleges anyaghasználat akár 10-szer hatékonyabban is beleragad üzleti partnered gondolataiba. Emiatt sokkal könnyebben fog emlékezni rád, hiszen az újdonság erejével is hatni tudsz rá. Haladj te is a korral, és vágj bele a névjegykártyák új világába! Emeld magasabb szintre üzletkötéseidet, és légy sikeres a bizniszben!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpssocialwings.hu - 2023 május - Cikk4

Így állítsd be a Facebookon az üzleti oldalad!

A Facebook az egyik legnagyobb közösségi média platform, amelynek segítségével a vállalkozások és az ügyfelek egymással kommunikálhatnak, és az üzleti tevékenységek promóciója is lehetséges rajta igencsak nagy hatékonysággal.

https-csingiling.hu - 2023 május - Cikk1

A megfelelő babaágy kiválasztása

Akár a hálószobátokban, akár egy külön helyiségben alszik majd a hamarosan megszületendő csecsemőtök, a megfelelő kiságy elengedhetetlen a jó (és biztonságos) alvási szokások kialakításához.

https-__www.curver.hu_ - 2023 május - Cikk6

Rendszerezz nagyszerű műanyag dobozokkal!

Téged is zavar az otthonodban a rendetlenség és a számtalan, nem helyén lévő dolog, és úgy érzed, eleged van a rend érdekében folytatott szüntelen harcból? Nem vagy vele egyedül!

https-__www.buywatch.hu_ - 2023 április - Cikk1

Hogyan válassz alkalmi órát?

Egy alkalmi karóra kiválasztását semmiképpen sem szabad elsietni, mivel ez a darab sok mindent elárulhat a külvilágnak a stílusodról.

https-__ujhazbodrogi.hu_ - 2023 április - Cikk3

Az öntözés kulcsfontosságú kérdés a kertben

Az éltető víz nélkül hiába ültetünk csodás növényeket és vetünk fűmagot a kertben, nem fogjuk tudni megőrizni a szépségüket, a nyári forróság és száraz időszakok alatt pedig szinte felperzselődik a növényzet.