A papíralapú névjegykártyák ideje már lejárt, mégis rengetegen használják őket a mai napig is. Ha nem szeretnél te is ebbe a táborba tartozni, akkor lépj a jövő útjára. Válaszd ehhez a digitális névjegykártyát, mely nemcsak divatos, de fenntarthatóbb környezetet is eredményez.

Vajon neked szól ez az új irány? - ismerd meg a küldetést mögötte

A digitális kártya használatával rendkívül sokat segítesz a környezet védelmében. A papír névjegyek elkészítése ugyanis évente több mint 10000 fa életébe kerül. Ez a szám több, mint döbbenetes. Légy te is részese annak a folyamatnak, amely ezt redukálja! Ezenfelül stílust is teremthetsz a bemutatkozásodnál a kártya használatával. Ez azért is előnyös, hiszen rendkívül pozitív első benyomást tudsz magadról kelteni.
A cégek értékesítő munkatársainak mindig nehéz feladat, hogy hatásosan, ám mégis nyomulásmentesen tudják meggyőzni az új ügyfeleket. A digitális névjegy használatával újszerű és elegáns élményt nyújthatsz a partnerednek, akinek biztosan belevésődsz majd az emlékezetébe. Így a jövőbeni tárgyalások sokkal gördülékenyebben zajlanak majd, és a pozitív végeredményre is sokkal nagyobb esélyed van. Ha szeretnéd egy következő szintre emelni a bizniszed, mindenképpen érdemes kipróbálnod a technológiai újítások ezen darabját.

Egyetlen érintés, megannyi információ

A digitális névjegykártya az NFC chipen keresztül kapcsolódik a telefonunkhoz. A legújabb készülékeknél már szinte kijelenthető, hogy mindegyiken megtalálható ez az alkotóelem. Így a használat egyszerűvé és nagyszerűvé válik. Csupán annyi a dolgunk, hogy odaérintjük a kártyánkat partnerünk telefonjához, és már meg is jelennek rólunk az információk. Külön pozitívum, hogy leendő ügyfelünk egyből el is tudja menteni adatainkat. Ebből kifolyólag nem kell telefonszámcserénél a számok pötyögésével vesződni.

Ugye, milyen fantasztikus? Ha a CardInMove termékét választod, csupán néhány nap elteltével már a kezedben is tarthatod ezt a forradalmian új névjegyet. Az adataidat is rendkívül egyszerűen és gyorsan, korlátlanul módosíthatod. Megadhatsz magadról profilképet is, illetve számos egyéb olyan információt, amelyre a papír változaton nem lenne lehetőséged. A kártya használata tehát könnyű, és teljes mértékben biztonságos.

Néhány további tudnivaló a digitális névjegykártyákról

A papíralapú névjegykártyák általában 88%-ban a szemetesben végzik egy hét eltelte után. Így sok esetben nem is tudják betölteni az információátadó funkciójukat. Ezzel szemben a digitális változatnál azonnal a partnered telefonjába kerülnek a tudnivalók, így nem fenyeget ez a veszély.
A különleges anyaghasználat akár 10-szer hatékonyabban is beleragad üzleti partnered gondolataiba. Emiatt sokkal könnyebben fog emlékezni rád, hiszen az újdonság erejével is hatni tudsz rá. Haladj te is a korral, és vágj bele a névjegykártyák új világába! Emeld magasabb szintre üzletkötéseidet, és légy sikeres a bizniszben!

Top sztorik a rovatból

casino lv bet

A legjobb módja az idő eltöltésének a gépeden/laptopodon otthon

Voltál már olyan helyzetben, hogy csak ülsz otthon, és nincs semmi dolgod? Mindannyiunknak voltak már olyan napjai, amikor mindenféle tevékenységet szeretnénk végezni, de nincs határozott elképzelésünk arról, hogy pontosan mi is tudna minket szórakoztatni. Szerencsére úgy döntöttünk, hogy cselekszünk abban a bizonyos témában, és adunk egy kis listát azokról a dolgokról, amelyeket a laptopodon vagy a számítógépeden csinálhatsz, és amelyekkel elütheted az időt, és hosszabb ideig elszórakoztathatod magad.

online kaszinó ultrasportsbet

8 alig ismert kaszinó Európában

Ha a 2020-as évvel kapcsolatban szókapcsolati játékot játszanánk, valószínűleg nem a “szerencsés” lenne az első dolog, ami eszünkbe jutna.

https-__biborfestek.hu_ - 2022 május - Cikk1

Miért érdemes klórkaucsuk bevonatot használni?

Vannak olyan helyszínek, ahol a külső hatások nagy veszélyt jelentenek a falakra nézve. Gondolunk itt például a vízre vagy a savas oldatokra. Ezek ellen védekeznünk kell, hogy meg tudjuk óvni a falfelületek épségét, tartósságát.

mesescuccok.hu - 2022 május - LinkMarketing - 2

A jó tolltartó 4 legfontosabb ismérve

Iskolakezdés előtt, főként az elsősök esetében komoly dilemma nemcsak a megfelelő iskolatáska, de a jó tolltartó kiválasztása is, egyrészt az óriási választék miatt, másrészt mert nem tudjuk, milyen szempontok alapján válasszunk.

https-__alphadenthigienia.hu_ - 2022 május - Cikk4

Gondolkozzunk környezetbarát termékekben cégeknél, intézményeknél is

Ma már számos környezetbarát termék megtalálható a piacon. Sokszor hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ezeket csak saját, személyes felhasználásra gyártják, pedig nem! Minden ilyen termék alkalmas arra, hogy nagyobb mennyiségben, cégeknél, közintézményekben, kórházakban is használjuk őket. Sőt, a fenntarthatóság jegyében egyre inkább ajánlott is ebbe az irányba fordulni.

https-__multiyacht.hu_ - 2022 május - Cikk1

Luxuspihenés egy hajón

Azok számára, akiknek fontos a megfelelő vízi kikapcsolódás, ideális választásnak bizonyulhatnak a Cobrey Yachts elegáns és sportos hajói. A nagyszerű kivitelezésnek köszönhetően nemcsak a yachtok látványa, de az utazási élmény is lenyűgöző.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet