Dolly és menedzsere között szorosabb viszony volt, mint munkakapcsolat, de már az állatkínzós botrány kirobbanása előtt gyűlni kezdtek a viharfelhők.

Dolly menedzsere ismét nyilatkozott a menhelyes botrányról, és az énekesnőhöz fűződő viszonyáról, továbbra is tartva, hogy felelősnek tartja magát is, de cáfolja az énekesnő állításait, miszerint semmit sem tudott arról, milyen körülmények között éltek az állatok a nevére bejegyzett illegális szaporítótelepen, írjaBlikk.

Dolly mindig azt mondta, én és a szüleim vagyunk a családja, és így is viselkedett. Nálunk töltötte az ünnepeket, édesanyám és én is sokszor főztünk neki, tőlünk vitte haza a főtt ételt magának.

“Napi több órát telefonáltunk, mindent tudtunk egymásról. Olyan volt, mintha az anyám lett volna” – magyarázta Rita. „Tavaly év végén úgy tűnt, el tudunk költözni a kutyákkal. Dolly le is foglalózott egy házat magunknak, de végül meggondolta magát. Azt mondta, sötét, ő ott nem tud alkotni, és messze is van. Ekkor romlott meg a kapcsolatunk igazán. Nem érdekelte, mi lesz az állatokkal, velem, hogy élünk túl még egy telet tető, fűtés nélkül. Amikor május 25-én jött a kutyákért, még a hatóságnak is azt mondta, nincs itt semmi baj, költözünk Majosházára, holott már szó sem volt ilyesmiről, mert nem akarta.” Azt is hozzátette, hogy az énekesnő gyakran nem is fizette ki a munkáját, a cég költségeinek rendezése után általában épp csak akkora összeg maradt, hogy ki bírja fizetni a rezsijét. “Ha mondjuk kellett volna pénz állatorvosra, akkor minden alkalommal kérnem kellett. Olyankor eldöntötte, ad, vagy sem.”

Sokszor voltak ebből problémák. Mindenkinek dicsekedett, hogy milliókat adott nekem, de azt nem tette hozzá, hogy ebből a céges költségeket fizettem, ez nem az én pénzem volt

– jelentette ki, hozzátéve, hogy teljesen megszakították egymással a kapcsolatot.

Ha találkoznánk, köszönés nélkül elsétálnék mellette. Azok után, amit érte és a zenekarért megtettem, hátba szúrt! Nem gondolom, hogy bármiről is beszélnünk kellene még az életben

– szögezte le.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet