Donald Trump állítja: magányos harcos ő, és egyedül küzd Amerikáért

Donald Trump magányos: az amerikai elnök, egyik Twitter bejegyzésében a magányos harcos titulust adományozta saját magának.

Donald Trump egyre inkább magárad marad?

Donald Trump joggal érezheti, hogy egyedül marad a harcban, hiszen saját unokahúga és egykori tanácsadója is leleplező könyvet írt róla.

donald trump usa elnok
Donald Trump / Fotó: Evan El-Amin

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump a Twitteren úgy jellemezte magát, mint magányos harcos, mindezt egy felkiáltójellel megerősítve, írja a Design Taxi. Az elnök fia, Eric Trump az apja tweetjével egyetértve kommentálta is azt: „valóban az vagy, és az amerikai nép ezért szeret és tisztel”.

Vannak, akik nem értenek egyet

Az elnök azt is állítja, hogy tud arról, hogy az orosz hadsereg vérdíjat fizet az afgánoknak azért ha amerikai katonákat ölnek. Ezen kívül odáig ment, hogy háborús idők elnökének  nevezi magát a koronavírus-járvány alatt tanúsított helytállásáért.

A Twitter-felhasználók természetesen gyorsan reagáltak Trump bejegyzésére, és sokan nem értettek egyet elnökük kijelentésével. Vannak, akik a szemére vetették, hogy annak idején csontproblémája miatt nem is szolgált a vietnámi háborúban. Van, aki úgy vélekedett, hogy a magányos harcos a bunkerében rejtőzik és csak redőnyön keresztül kukucskálva szemléli az eseményeket.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból