London ikonikusnak mondható vörös buszain mindig történik és látni érdekes dolgokat. Ezeket a pillanatokat tárja elénk képeivel Dougie Wallace dokumentarista fotográfus.

Covid-19 mint a szürrealizmus melegágya

Korábban bemutattunk néhány fotót a brit Nemzeti Arcképtár pályázatára beküldöttekből, amelyek igen humoros módon láttatják velünk a koronavírus-járványt. De azon szépségbloggerekről is hírt adtunk, akik viccet csináltak a járványból – ha már a vírus nem tréfál. Ezúttal viszont Dougie Wallace londoni dokumentarista fotográfus képei visznek el minket a Covid-19 szürreális világába. Wallace az ikonikus vörös buszokon elkapott pillanatokból mutatja be, hogyan birkózik meg a város a koronavírus miatti korlátozásokkal és hogyan küzd azért, hogy saját lábra álljon.

Burka és baseball sapka
Mint mondta a londoni fotográfus, imádja ezt a képet, mert jól reprezentálja azt a sokszínűséget, amit csak Londonban kaphatsz meg. Az egyik ilyen a vallási konvenciók.
Kattints ide
A méhész
Ez a fotó mutatja meg azt, mi történik, amikor a "viselj maszkot és moss kezet" a végletekig elmegy, vagy csak az első blikkre ragadják meg az értelmét Wallace szerint. Mint mondta, az igazság az, hogy még mindig sokan vannak megrémülve – ez az 'outfit', ami nagyon hasonlít egy méhész védőfelszerelésére, a legjobb példa rá.
Kattints ide
Mennél valahová? Az ellenszert ajánljuk
Ez a Covid-19 előtti, még mindig a buszon látható hirdetés olyan, mint egy időkapszula, mondta Wallace. A turizmus a legnehezebb időszaknak van kitéve, mivel csak néhány ember tud utazni olyan csábító helyekre, mint Malajzia.
Kattints ide
Maszkellenes tüntetés
Rendőrök egy maszkellenes tüntetésen, miközben a buszon "viselj maszkot"-felirat látható.
Kattints ide
5G-s tüntetés
A koronavírus-járvány szikra volt az összesküvés-elméleteknek, mint az 5G veszélyeire felszólító hívőknek, amely, mint mondta Wallace, alaptalanok a tudomány szerint. Noha megjegyezte, ő semmiben sem hisz. Bár érdeklődést mutat a konteók felé.
Kattints ide
Evés a buszon
Legjobb érzés, amikor senki nincs a buszon, hogy kérjen tőled egy falatot.
Kattints ide
Tedd a stílusod részévé
Mint mondta Wallace, ez a fotó emlékezteti arra, mennyire szerencsés is, hogy londoni dokumentarista fotográfus. Úgy véli, a város szubkulturális öröksége nagyon gazdag és folyamatosan változó. Egy tárgy lehet "helyénvaló" és stílusos. A fotón látható gót stílusó fiatal srác a kijárási tilalom miatti kötelező maszkviselést a saját stílusához alakította.
Kattints ide

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

301-es parcella nagy imre 1956 horvath erno kiallitas fotokiallitas

NÖRI: fotókiállítás mutatja be a 301-es parcellát

“Nemcsak a kiállítás, maga a Nemzeti Gyászpark is figyelmeztető jel számunkra, és a mi feladatunk, hogy azok számára is az legyen, akiknek 1989 nem volt az életük része, és már csak a történelem egy jelentős pillanataként tanulnak róla.”

számláló

Egy londoni fotós elkapta a koronavírus miatti korlátozások szürrealitását

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.