Sajtóinformációk szerint a dunakeszi gyilkosság tettese vadászfegyverrel végezte ki az anyósát, volt párját és gyerekét.

Emberölés bűntette miatt indítottak eljárást

Vasárnap este 9 és 10 óra között egy férfi lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket Dunakeszin, a Kisfaludy utcában. 

Dunakeszi Gyilkossag Lovoldozes
A Hatóságok A Tett Helyszínén / Fotó: Mihádák Zoltán
A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető még a rendőrök kiérkezése előtt magával is végzett. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást.

Mindannyian életüket vesztették

A Blikk a helyszínről arról számolt be, hogy “a Kisfaludy utca és az Elemér utca sarkát a gyalogosok elől a rendőrök lezárták, az ott lakók a házuk előtt azt mondták, hogy lövöldözés történik, valamint esetleges halálos áldozatok is lehetnek.” A rendőrség honlapján megerősítették, hogy mindannyian életüket vesztették.

A Bors információi szerint a férfi az utcán, vadászfegyverrel végezte ki először anyósát és volt párját, egyetlen fejlövéssel. A lövések hangjára a kisfia is kirohant az utcára, aki kétségbeesetten azt kérdezte: „Apu, te lelőtted anyuékat?” – majd a férfi gyermekével is egyetlen lövéssel végzett.

FIGYELEM

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet