Egy dán diák a nagynénjében találta meg Ed Sheeran hasonmását. Úgy gondolják, hogy az énekes reinkarnációja lehet a nőnek.

És tényleg ijesztő a hasonlóság

A 30 éves popsztár összetéveszthetetlen a vörös hajával és sápadt bőrével. Nem mellesleg pedig elképesztően hasonlít erre a nőre. Egy dán diák a családfáján fedezte fel, hogy néhai nagynénje valójában az ipswichi lakos kiköpött mása. A koppenhágai Eduard Hromkovič megdöbbent egy családi összejövetel során, amikor rábukkant a nagynénjének elképesztő régi fotójára – írta a The Mirror.

Ed Sheeran Hasonmas Rajongo Reinkarnacio Eduard Hromkovic 3
Eduard Nagynénje / Fotó: Eduard Hromkovič / Swns
Bár Eduard nagynénje tényleg a lángoló hajú énekes mása, a diák nem hiszi, hogy családi kapcsolat lenne közöttük.
“Bár, sosem lehet tudni, ugye? Ha jól tudom, a családunk nagy része él és Szlovákiából származik. De ha elég messzire visszamegyünk, ott horvát háttér van. Sajnos kétlem, hogy van összefüggés” – mondta.

Az internet egyből felkapta

A kép akkor terjedt el, amikor Eduard megosztotta a rejtélyes fotót a Redditen, ahol gyorsan felhasználók ezreit varázsolta el.

“Ed Sheeran reinkarnálódott! Kétség sem fér hozzá” – viccelődött egy Reddit-felhasználó.

Ed-Sheeran-Hasonmas-Rajongo-Reinkarnacio-Eduard-Hromkovic-4
Ed Sheeran / Fotó: Karwai Tang / Wireimage

Mindig is tudtam, hogy Ed Sheerannek nagyszerű mama energiája van. Olyan bölcs léleknek tűnik

– írta egy másik.
A hihetetlen felfedezést követően Eduard nagynénjét most Edna Sheerannek bélyegezték és különböző mémeket és képeket osztanak meg kettejükről.

Mint arról korábban beszámoltunk, élő hasonmása is van a sztárénekesnek, bár a férfi szerint ez egyszerre áldás és átok is.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet