Egy divatújságíró Instagram-oldalt szentelt a legbetegebb cipőknek

A legtöbb nő valószínűleg imádja a magassarkúkat. És talán az is igaz, hogy a férfiak is szeretik ilyen cipőben látni őket. A divattervezők fantáziája pedig végtelen e szükségletek kielégítése terén. Van azonban a cipőmegszállottságnak egy olyan foka, ami egyszerre nevetséges és beteges. 

A YouTube-on számtalan divatbakit lehet látni kifutókon, amikor a modellek a rájuk erőltetett sokszor nevetséges cipőkben botladoznak vagy egyszerűen fenékre huppannak. Az egyik legismertebb baleset Naomi Campbell esése volt még 1993-ban a Vivienne Westwood-show-n Párizsban.  

A legtöbb dizájn cipő valóban inkább kirakatba való, mintsem hús-vér női lábakra. 

Egy Instagram-profil, a larslala azért jött létre, hogy a szabadúszó divat újságíró ezen a platformon mutasson rá a magas sarkak “nevetségességére”. Bár hozzáteszi, hogy azok “mindenkinek gyönyörűen állnak – a férfiaknak is.”

larslala szerint sok sikeres tervező “milliókat költ egy-egy divatbemutatóra, de arról mégis elmulaszt gondoskodni, hogy a cipők is passzoljanak.” Rengeteg ilyen képet lehet látni. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] “Egy csomó [kép] a vogue.com-ról származik, és számomra elmebetegségnek tűnik, hogy egy olyan cég, mint a Vogue, hogy engedheti, hogy az ilyen fotók online megjelenjenek?”   [/perfectpullquote]

– háborog larslala.

#Monday

No Description

A “szépségért meg kell szenvedni” gondolat jegyében larslala azért is támadja az excentrikus magassarkúkat, mert azok tönkre teszik a lábat.

Az igazi paradoxon az, hogy a lábat eltorzító, fájdalmas viseletek sokszor egy vagyonba kerülnek. Szerinte ez az a lecke, amit soha nem fogunk megtanulni.

Slipping, slipping, slipping…. puff, there she goes…

No Description

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból