Sokszor kerülünk olyan helyzetbe, hogy szeretnénk meglepni férfi ismerősünket valami frappáns dologgal, de nem jut eszünkbe semmi, amivel örömet szerezhetnénk neki. És itt nemcsak arról van szó, hogy mit ajándékozzunk a párunknak, előfordul, hogy a munkatársunknak, főnökünknek, egy baráti család férfi tagjának szánnánk a meglepetést. Ilyenkor jolly jokerként válasszunk egyedi mintás férfi pólót!

Milyen alkalommal illik pólót ajándékozni?

Az egyedi mintás pólók nagyon divatosak manapság, ami nem véletlen, hiszen hasznos, ugyanakkor nem is túl drága ajándék lehet belőlük, amely ráadásul személyre szabható. A Print Fashion férfi pólói között érdemes szétnéznünk, ha valóban egyedi mintákat keresünk.

Ezen az oldalon ugyanis grafikusok által feltöltött minták közül választhatunk, amelyeket kérhetünk nemcsak pólóra, hanem táskára, bögrére, kötényre, párnahuzatra, telefontokra de akár még vászonképre is. Így akár egy egész szettet is rendelhetünk az ünnepeltnek ugyanazon mintából.

Mikor gondoljunk mintás póló készíttetésére? Például születésnapokon: a 20-30 éves férfiak még örömmel vesznek fel akár munkába is vicces pólókat. De ugyanígy a különböző ünnepek is remek alkalmat jelenthetnek az egyedi pólók átadására: karácsony, húsvét, apák napja.

Ha a főnökünknek, munkatársunknak szeretnénk pólót adni, bátran megtehetjük, például ha az illetőt előléptetik, vagy sikert ér el valamiben. A céges buli keretein belül a koccintást követően átadhatjuk a feliratos pólót, amivel azt fejezzük ki, örülünk az elért eredményeinek.

A vicces férfi póló a legénybúcsú elmaradhatatlan kelléke

A legénybúcsú ma már bevett szokás. Ilyenkor a vőlegény barátai, családtagjai összegyűlnek, hogy a férjjelölt esküvő előtti utolsó szabad estéjén bulizzanak egy jót. A poénokban, vicces beszólásokban persze ilyenkor nincs hiány.

A vőlegény számára készülhet póló az alábbi feliratokkal: Wedding is coming, A vadászatnak vége vagy Holnaptól papucs leszek. A minta kerülhet a póló elejére, hátuljára vagy mindkét helyre is, hogy mindenki jól láthassa.

A vőlegény csapata is viselhet azonban egyenpólót a bulin. Ez egyrészt egy örök emlék marad, másrészt az adott helyszínen a kívülállók számára is világos lesz, miért gyűlt össze a csapat. Íme, a barátok számára néhány vicces felirat a pólóra: Legénybúcsú osztag, A vőlegény ivócsapata, Ivócimborák.

Mi alapján válasszunk méretet?

Sokan azért nem mernek pólót ajándékozni, mert nem tudják eldönteni, mekkora legyen a ruha mérete. Szerencsére a Print Fashion oldalán egy mérettáblázat is segít a választásban, ahol megadták a póló hosszát és a szélességét is.

A termékek között találunk kerek nyakú és V nyakú pólókat is, mindkettő jó minőségű. A színt is megadhatjuk. A látványtervező segítségével néhány kattintás csupán, és kiderül, melyik színen mutat legjobban az adott minta.

Ne féljünk tehát pólót ajándékozni férfi ismerősünknek, ha jeles eseményről van szó. Egy üveg borral, egy parfümmel vagy egy könyvvel együtt szép ajándékcsomagot állíthatunk össze számára.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.mphshop.hu - 2024 június - Cikk1

Összhangban a hatékony működésért

A hidraulikus rendszerek hatékony működéséhez tökéletes harmónia és összhang szükséges. Akárcsak egy zenekar esetében, hiába játszik szinte mindenki tökéletesen a hangszerén, elég egyetlen hamisan zenélő tag, és az összhatás máris elmarad a kívánttól.

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.