Sokszor kerülünk olyan helyzetbe, hogy szeretnénk meglepni férfi ismerősünket valami frappáns dologgal, de nem jut eszünkbe semmi, amivel örömet szerezhetnénk neki. És itt nemcsak arról van szó, hogy mit ajándékozzunk a párunknak, előfordul, hogy a munkatársunknak, főnökünknek, egy baráti család férfi tagjának szánnánk a meglepetést. Ilyenkor jolly jokerként válasszunk egyedi mintás férfi pólót!

Milyen alkalommal illik pólót ajándékozni?

Az egyedi mintás pólók nagyon divatosak manapság, ami nem véletlen, hiszen hasznos, ugyanakkor nem is túl drága ajándék lehet belőlük, amely ráadásul személyre szabható. A Print Fashion férfi pólói között érdemes szétnéznünk, ha valóban egyedi mintákat keresünk.

Ezen az oldalon ugyanis grafikusok által feltöltött minták közül választhatunk, amelyeket kérhetünk nemcsak pólóra, hanem táskára, bögrére, kötényre, párnahuzatra, telefontokra de akár még vászonképre is. Így akár egy egész szettet is rendelhetünk az ünnepeltnek ugyanazon mintából.

Mikor gondoljunk mintás póló készíttetésére? Például születésnapokon: a 20-30 éves férfiak még örömmel vesznek fel akár munkába is vicces pólókat. De ugyanígy a különböző ünnepek is remek alkalmat jelenthetnek az egyedi pólók átadására: karácsony, húsvét, apák napja.

Ha a főnökünknek, munkatársunknak szeretnénk pólót adni, bátran megtehetjük, például ha az illetőt előléptetik, vagy sikert ér el valamiben. A céges buli keretein belül a koccintást követően átadhatjuk a feliratos pólót, amivel azt fejezzük ki, örülünk az elért eredményeinek.

A vicces férfi póló a legénybúcsú elmaradhatatlan kelléke

A legénybúcsú ma már bevett szokás. Ilyenkor a vőlegény barátai, családtagjai összegyűlnek, hogy a férjjelölt esküvő előtti utolsó szabad estéjén bulizzanak egy jót. A poénokban, vicces beszólásokban persze ilyenkor nincs hiány.

A vőlegény számára készülhet póló az alábbi feliratokkal: Wedding is coming, A vadászatnak vége vagy Holnaptól papucs leszek. A minta kerülhet a póló elejére, hátuljára vagy mindkét helyre is, hogy mindenki jól láthassa.

A vőlegény csapata is viselhet azonban egyenpólót a bulin. Ez egyrészt egy örök emlék marad, másrészt az adott helyszínen a kívülállók számára is világos lesz, miért gyűlt össze a csapat. Íme, a barátok számára néhány vicces felirat a pólóra: Legénybúcsú osztag, A vőlegény ivócsapata, Ivócimborák.

Mi alapján válasszunk méretet?

Sokan azért nem mernek pólót ajándékozni, mert nem tudják eldönteni, mekkora legyen a ruha mérete. Szerencsére a Print Fashion oldalán egy mérettáblázat is segít a választásban, ahol megadták a póló hosszát és a szélességét is.

A termékek között találunk kerek nyakú és V nyakú pólókat is, mindkettő jó minőségű. A színt is megadhatjuk. A látványtervező segítségével néhány kattintás csupán, és kiderül, melyik színen mutat legjobban az adott minta.

Ne féljünk tehát pólót ajándékozni férfi ismerősünknek, ha jeles eseményről van szó. Egy üveg borral, egy parfümmel vagy egy könyvvel együtt szép ajándékcsomagot állíthatunk össze számára.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-_pcarena.hu_ - 2023 szeptember - Cikk12

Tippek nyomtató választásához

Egy nyomtató választásához bárkinek elkelhet a segítség, főleg, ha nincs is képben a típusokkal, a technológiával, és azt sem tudja, hol kellene belekezdenie.

cebdon.com - 2023 szeptember - LinkMarketing - 1

Barát vagy ellenség?

A sajtóban és a köznyelvben hosszú ideje folyik a vita a kender egészségügyi felhasználásáról.

https-egerallas.hu - 2023 szeptember - Cikk1

Fontos szempontok az álláskereséshez

Abban az esetben, ha szeretnénk már az első héten elkerülni a nehézségeket az új munkahelyünkön, akkor tanácsos már az álláskeresést is egy bizonyos szempontrendszer alapján véghez vinni.

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.